Βάλε κέρμα για να δεις τον Giannis

Ποιος Super Mario και ποιος Sonic; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε ήρωας βιντεοπαιχνιδιού χάρη στην τρομερή έμπνευση των Μιλγουόκι Μπακς για τα γενέθλιά του.

Βάλε κέρμα για να δεις τον Giannis

Όσοι μεγάλωσαν ξοδεύοντας πενηντάρικα, τα κέρματα για να μην μπερδευτούμε, στα ηλεκτρονικά της γειτονιάς, εκεί που απαγορευόταν η πρόσβαση αν δεν ήσουν 17 κι έμπαιναν στη... ζούλα, θα θυμηθούν πολλά και θα γελάσουν πολύ με το εορταστικό video των Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο ηγέτης τους έγινε 23 ετών και το λιγότερο που είχαν να κάνουν οι άνθρωποι των "ελαφιών" ήταν να "κατεβάσουν" μια φρέσκια ιδέα για να γιορτάσουν μαζί του. Να του ευχηθούν μ' έναν πρωτότυπο τρόπο.

Τι σκαρφίστηκαν οι άτιμοι; Να παρουσιάσουν την ως τώρα καριέρα του σαν να επρόκειτο για την κεντρική φιγούρα ενός platform video game που -σε πρώτη έκδοση- έχει πέντε επίπεδα, όσες δηλαδή και οι σεζόν του "Greek Freak" στο ΝΒΑ.

Ο τίτλος του παιχνιδιού; "Η Επανάσταση του Γιάννη Αντετοκούνμπο"

Κάτσε ρίξε το πρώτο κέρμα και ξεκίνα. Πρόσεχε μόνο μην χάσεις εύκολα τις διαθέσιμες ζωές σου. Γιατί μετά... το insert coin θα αναβοσβήνει -εκνευριστικά- μπροστά σου και θα ψάχνεις στην άδεια τσέπη για κέρματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK