Υπάρχει άνθρωπος του ΝΒΑ που στηρίζει τον Τραμπ και δεν κρύβεται

Κόντρα στο ρεύμα των αντι-τραμπιστών, παλαίμαχος παίκτης εν ενεργεία προπονητής στηρίζει ανοικτά τον αμφιλεγόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ!

President-elect Donald Trump waves as Michelle Rhee, a former chancellor of Washington, D.C., schools ,and her husband former NBA basketball player Kevin Johnson, leave Trump National Golf Club Bedminster clubhouse in Bedminster, N.J., Saturday, Nov. 19, 2016. (AP Photo/Carolyn Kaster)
Ντόναλντ Τραμπ AP PHOTO/CAROLYN KASTER

Ο Κέβιν ΜακΧέιλ (αυτο)προσδιορίστηκε πολιτικά και (αυτο)προδόθηκε! Τουλάχιστον απ' όσο μπορεί ο καθένας να καταλάβει...

Σε μια περίοδο που σύσσωμο το ΝΒΑ καταδικάζει τις πρακτικές του Προέδρου Τραμπ και αρνείται κάθε συνδιαλλαγή μαζί του, ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σέλτικς και πρώην προπονητής των Τίμπεργουλβς και των Ρόκετς φαίνεται πως έδωσε το "παρών" σε συγκέντρωση που οργανώθηκε στο Ντάλαθ της Μινεσότα.

Ο ΜακΧέιλ δεν διαφήμισε την παρουσία του. Παρόλα αυτά δεν κρύφτηκε κιόλας. Με αποτέλεσμα ο φωτογραφικός φακός να τον... εντοπίσει και να τον κάνει βούκινο.

Υπάρχει άνθρωπος του ΝΒΑ που στηρίζει τον Τραμπ και δεν κρύβεται

Διότι μόλις η φωτογραφία διέρρευσε στο twitter, ο 60χρονος σήμερα κόουτς έγινε αντικείμενο σκληρής κριτικής. Όχι από τον Μπάρκλεϊ και τον Ρέτζι Μίλερ που είχαν χαρακτηρίσει "ένα μάτσο ηλίθιους" τους οπαδούς του Τραμπ, αλλά από τους δημοκρατικούς χρήστες που τον στρίμωξαν στη γωνία και άρχισαν να τον χτυπούν.

Κάποιοι αμφιβάλλουν αν ήταν αυτός. Άλλοι πάλι δυσκολεύονται να πιστέψουν πως θα ξαναβρεί δουλειά σ' ένα περιβάλλον που προσπαθεί ν' αποβάλει καθετί έχει σχέση με τον νυν οικοδεσπότη του Λευκού Οίκου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK