Στον τελικό της ΑΕΚ θα υπάρχουν δύο κούπες!

Πολλοί ΑΕΚτζήδες το ζήτησαν και κατόπιν συνεννόησης της ΠΑΕ με την ΚΑΕ η πρωταθλήτρια ΑΕΚ θα βρεθεί στο πλευρό της μπασκετικής με φόντο την κατάκτηση του Champions League.

Στον τελικό της ΑΕΚ θα υπάρχουν δύο κούπες!

Δικαιωματικά το παρασκευοσαββατοκύριακο αυτό ανήκει στους φίλους της ΑΕΚ που βλέπουν τον οργανισμό να πετυχαίνει τον έναν στόχο μετά τον άλλο.

Το Σάββατο (5/5) η ποδοσφαιρική ομάδα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και κατέκτησε τον τίτλο, ενώ διεκδικεί και το κύπελλο. Απόψε, είναι η σειρά της “βασίλισσας” να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης αν κερδίσει στον μεγάλο τελικό του Champions League τη Μονακό.

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο πλευρό της ομάδας του Σάκοτα αναμένονται πάνω από 17.000 “κιτρινόμαυροι” οπαδοί, ωστόσο θα υπάρξει και έξτρα ενίσχυση...

Όπως έγινε γνωστό, οι πρωταθλητές του Μανόλο Χιμένεθ θα πάνε στο ΟΑΚΑ με την κούπα του πρωταθλήματος για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Σάκοτα.

Την παρουσία της ποδοσφαιρικής ομάδας στον τελικό της “βασίλισσας” ζητούσε στον μεγάλο τελικό από το βράδυ της Παρασκευής ο κόσμος, κι έτσι ΠΑΕ και ΚΑΕ ένωσαν τις δυνάμεις τους και θα κάνουν πραγματικότητα την επιθυμία.

Δύο κούπες λοιπόν απόψε κι αν κατακτηθεί και η δεύτερη, οι Ενωσίτες θα... κουραστούν να κάνουν φιέστες.

ΝΑΒ

News 24/7

24MEDIA NETWORK