Βάλτε λεφτά στο τρένο του Κετσπά

Ο Τόλης Χορτάτος γράφει για την ΑΕΚ που κράτησε τον περσινό κορμό και αποκτά αβαντάζ για τη φετινή σεζόν και τονίζει την ανάγκη για... χειρουργικές προσθήκες που θα διευκολύνουν το έργο του Κετσπάγια.

Βάλτε λεφτά στο τρένο του Κετσπά

Η ΑΕΚ κρατώντας στο μεγαλύτερο ποσοστό τον περσινό κορμό, αναμένεται να έχει μεγαλύτερη συνοχή φέτος, αφού πλέον ο ένας γνωρίζει τον άλλο μέσα στο γήπεδο και οι συνεργασίες μπορούν να βγαίνουν στον αυτόματο.

ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ

Επιπλέον ο Κετσπάγια είναι ένας ορθολογικός προπονητής που μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτό που θέλει να πάρει και αυτό που μπορεί να δώσει η ομάδα του. Θεωρώ ότι είναι κάτι ενδιάμεσο μεταξύ Δέλλα και Πογέτ. Ο πρώτος θεωρούσε πολλές φορές ότι η ομάδα του μπορεί να αποδώσει περισσότερο από τις δυνατότητές της, ενώ ο δεύτερος της κρατούσε τα γκέμια, υποβαθμίζοντας κατά πολύ την αγωνιστική της αξία.

Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν, πιστεύω ότι η Ένωση έχει κερδίσει με την πρόσληψη Κετσπάγια. Το ζήτημα πλέον είναι το να δοθούν στο Γεωργιανό τα εφόδια που απαιτούνται για να κάνει ακόμη καλύτερα τη δουλειά του. Είναι θετικό από πλευράς διοίκησης ότι δεν παραχωρήθηκε κανένας παίκτης από το βασικό κορμό της περσινής ομάδας και αυτό θα πρέπει να της πιστωθεί, αφού έκλεισε τα... αυτιά στις μεταγραφικές... Σειρήνες.

ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

Από την άλλη όμως, το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει όλες προσθήκες που θα ενίσχυαν σημαντικά τη δυναμική του ρόστερ, αποτελεί τροχοπέδη στις βλέψεις για κάτι καλύτερο τη νέα σεζόν.

Είναι επιτακτική ανάγκη να αποκτήσει η ΑΕΚ έναν καθαρόαιμο σκόρερ. Έναν ποδοσφαιριστή τύπου Μπλάνκο, που θα θέλει μισή ευκαιρία για να την κάνει γκολ. Αυτό είναι το πρώτο βήμα και το επόμενο είναι η ενίσχυση στα "φτερά" της επίθεσης. Χρειάζεται τουλάχιστον ένας καλός εξτρέμ που θα μπορεί να προκαλεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες από τα πλάγια, αφού από τον άξονα με τον Μάνταλο, αυτό το πρόβλημα το έχει λυμένο η Ένωση.

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη σέντερ μπακ θα ήταν θετικό να αποκτηθεί, από τη στιγμή που οι επιλογές, μετά την αποχώρηση του Άρθο, περιορίστηκαν.

ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΝΟΗΜΑ

Εν ολίγοις, είναι πολύ εύστοχο το "βάλτε λεφτά, λεφτά, στο τρένο του Κετσπά" που ακούστηκε χτες στο Κιέλτσε από την εξέδρα των οπαδών της Ένωσης. Είναι ένα σύνθημα που περιγράφει με ιδιαίτερα χιουμοριστικό τρόπο, μέσα σε λίγες μόνο λέξεις, την κατάσταση στην ΑΕΚ και δη τη ανάγκη για ενίσχυση μιας ομάδας, με δυνατό κορμό και βλέψεις για καλύτερη πορεία φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορόνα Κίελτσε - ΑΕΚ 0-2
Συνεχίζει να χτίζει εν αναμονή των νέων... υλικών

News 24/7

24MEDIA NETWORK