Το... μαχητόσημο στον Κονέ

Η Κέρκυρα ήταν ένας αντίπαλος εξαιρετικά κατώτερος για την ΑΕΚ, ωστόσο το παιχνίδι ήταν... ταμάμ για τον στρατευμένο Παναγιώτη Κονέ να πάρει χρόνο συμμετοχής και να δείξει ότι το "μαχητόσημο" το έχει στο τσεπάκι του ενόψει του δεύτερου μισού της σεζόν. Γράφει ο Μάνος Ναβροζίδης.

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΚΕΡΚΥΡΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναγιώτης Κονέ μπορεί να ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, αλλά στο πρώτο του "γεμάτο" ματς τη φετινή σεζόν (μέσα Δεκέμβρη...) τα πήγε περίφημα και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ευκαιρία που του έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Σε αντίθεση με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο 30χρονος διεθνής δεν... κρύφτηκε πίσω από τον Σιμόες και επιχείρησε με επιτυχία να παίξει δύο ρόλους μέσα στο γήπεδο.

Στήριξε τον Πορτογάλο στην άμυνα κι αφού του δόθηκε το πάτημα από την... άνευρη Κέρκυρα πήρε πάνω του και μπόλικες επιθετικές προσπάθειες. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής παρότι ανενεργός για πάρα πολύ καιρό έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει γιατί βλέπει γήπεδο.

Διαθέτει... τσαμπουκά για να μπει στις φάσεις και ουσιαστικά παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή ικανός και γεμάτος διάθεση να αποτελέσει μία καλή "χειμερινή" μεταγραφή για την Ένωση. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το "κιτρινόμαυρο" κέντρο δεν χρειάζεται ενίσχυση.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΜΕ... ΠΑΤΙΤΟ - ΤΡΙΣΤΑΣΟΝ

Απορίας άξιον είναι πότε επιτέλους θα ενεργοποιηθεί ο Βίκτωρ Κλωναρίδης. Τη στιγμή που ο Λάζαρος με τον Γκάλο έκαναν... πάρτι στην πλευρά τους ο "Κλωνα" αδυνατούσε...

Ο Πατίτο μπορεί να είχε ένα "βαρύ" συμβόλαιο πάνω του, αλλά... χειρότερος από τον Κλωναρίδη που πήρε ευκαιρίες δεν θα ήταν. Όπως επίσης και ο Τρίστασον τον οποίο ο Χιμένεθ δεν τον... έβλεπε όμως τις λίγες φορές που έπαιξε δεν προσέφερε κάτι λιγότερο από τον Κλωναρίδη.

Αυτές βέβαια είναι αποφάσεις του προπονητή, αλλά όσο συνεχίζει να χρησιμοποιεί αυτόν το τρόπο παιχνιδιού, κι αν η ΑΕΚ πάρει παίκτη στα εξτρέμ, ο Κλωναρίδης δύσκολα θα έχει καλύτερο μέλλον από τον Τρίστασον και τον Πατίτο.

Και δεν λέμε ότι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν μπορεί. Στεκόμαστε περισσότερο στο γεγονός ότι δεν έχει διάθεση...

Υ.Γ. Από το πρωί της Τρίτης η ΑΕΚ μπαίνει σε μεταγραφικό... μουντ. Μην σας κάνει εντύπωση αν από τον Πανιώνιο δεν έρθει τελικά μόνο ο Μασούντ, αλλά κι ένας ακόμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK