Παναθηναϊκός κόντρα σε ΗΠΑ και Κίνα!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει... μπροστά και σκεπτόμενος την επιθετική τακτική από ΗΠΑ και Κίνα χτίζει σήμερα την ομάδα του αύριο, που δεν θα εξαρτάται από τον προπονητή που θα υπάρχει στον πάγκο! Ο Σωτήρης Γεωργίου αναλύει τον νέο... Ελληνικό Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός κόντρα σε ΗΠΑ και Κίνα!

Ξαφνικά ενώ το περίφημο προ 3ετίας πλάνο Ελληνοποίησης του Παναθηναϊκού είχε παρεπεφθεί μάλλον στις καλένδες, τα δεδομένα αλλάζουν και οι "πράσινοι" έτσι ξαφνικά αποκτούν Ελληνικό βάθος και μέλλον. Οι τελευταίες κινήσεις, παρά την αποχώρηση του Μπουρούση, συνθέτουν ένα σκηνικό που ιδιαίτερα στα επόμενα χρόνια μπορεί να αλλάξει την ροή των δεδομένων.

Στον ΠΑΟ έβλεπαν τον Ολυμπιακό με την Ελληνική βάση να κυριαρχεί και τους ίδιους να έχουν χάσει το μεγάλο τους όπλο παραδοσιακά, δηλαδή το Ελληνικό στοιχείο και κορμό. Όμως οι μεταγραφές φέτος ξαφνικά και χωρίς με τον Πασκουάλ, πλέον και λόγω πρωταθλητισμού να είναι το άμεσο ζητούμενο, ο Παναθηναϊκός Ελληνοποιείται!

ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βλέπει μπροστά. Τα δεδομένα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ έχουν αλλάξει. Οι παίκτες των 500.000€, λόγω ΝΒΑ και Κίνας, κοστίζουν σήμερα 3.000.000€ και ποτέ δεν είναι σίγουρο τι θα πετύχεις. Αντίθετα έχει αποδειχθεί ότι η Ελληνική σχολή αντέχει και κοστίζει και πολύ φτηνότερα. Συνεπώς ο ΠΑΟ αποφάσισε αθόρυβα να επενδύσει στο πλάνο αυτό χωρίς να αλλάξει, προκειμένου να πετύχει αυτό. Δηλαδή τους στόχους του.

Συνεπώς η βάση πλέον και καθώς δεν αποκτήθηκε έτοιμος παίκτης όπως Σλούκας - Μάντζαρης που έγιναν μεγάλες προτάσεις, θα είναι οι Καλάθης - Παππάς αλλά, δίπλα σε αυτούς έρχεται το μεγάλο νέο κύμα Ελλήνων

ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ

Χωρίς να το πολυλένε στον ΠΑΟ, έχουν ένα πλάνο 3ετίας για τους Έλληνες. Αποκτήθηκαν φέτος Μήτογλου, Θ. Αντετοκούμπο και Όγκαστ και μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο, μόλις γυρίσει σε 1-2 χρόνια ψημένος και πανέτοιμος, οι "πράσινοι" θα έχουν μια "καυτή" Ελληνική τετράδα στο 3-5 με βάθος 10ετίας! Και με πολύ χαμηλότερα κόστη.

Μαζί με τους Καλάθη - Παππά γίνονται εξάδα και με τους Μποχωρίδη - Λούντζη, που σταδιακά θα πάρουν χρόνο, θα γίνουν μια οκτάδα. Δεν βάζουμε τον Βουγιούκα μέσα στο πλάνο αυτό, καθώς ο Έλληνας σέντερ είναι ήδη 32 ετών και δεν υπολογίζεται ασφαλώς για το πλάνο των μεθεπόμενων χρόνων.

Συνεπώς ο ΠΑΟ, που θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις για να κτίσει το συγκεκριμένο νέο πλάνο,δεν το πράττει αυτό ντε και καλά όπως παλιότερα και ούτε με οποιοδήποτε κόστος, καθώς μην ξεχνάμε ότι κάνει πάντα πρωταθλητισμό, αλλά δημιουργεί βάσεις για την ομάδα του 2020!

News 24/7

24MEDIA NETWORK