Έβλεπε ΑΕΚ και στο... κρεβάτι γάμου ο Μπάρκας!

Την ίδια ώρα που η ΑΕΚ έδινε τη μάχη της για την πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ, ο Βασίλης Μπάρκας έκανε... κρεβάτι γάμου στην αδερφή του! Αυτό δεν τον εμπόδισε από το να παρακολουθήσει το παιχνίδι της Ένωσης (VIDEO).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα τέλη Ιουλίου ο Βασίλης Μπάρκας στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί του χέρι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για αρκετούς μήνες. Έτσι, τον Σεπτέμβριο ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε στην ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ τους: Ανέστη, Τσιντώτα και Ντούνη.

Τελικά στις 30 Νοεμβρίου ο νεαρός πορτιέρε επέστρεψε στην ενεργό δράση και μάλιστα αγωνίστηκε στο ματς κυπέλλου κόντρα στην Καλλιθέα, αφήνοντας πίσω τον τραυματισμό του.

Την Τετάρτη ο Μπάρκας δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της Ένωσης για την Αυστρία και μάλιστα είχε σοβαρό λόγο! Βλέπετε, την ώρα που γινόταν το παιχνίδι κόντρα στην Αούστρια, ο Έλληνας άσος έκανε... κρεβάτι γάμου στην αδερφή του!

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε από το να παρακολουθήσει στην τηλεόραση τις προσπάθειες των συμπαικτών του. Το αντίθετο! Μάλιστα το μοιράστηκε και στα social media με επική ατάκα:

"Όταν κάνει κρεβάτι γάμου η αδερφή μου, αλλά παίζει και η ομάδα"! Εμείς να ευχηθούμε τα καλύτερα στην οικογένεια Μπάρκα.

Έβλεπε ΑΕΚ και στο... κρεβάτι γάμου ο Μπάρκας!

News 24/7

24MEDIA NETWORK