Με Γαλανόπουλο... πιλότο στην Αθήνα η ΑΕΚ!

Ο Κώστα Γαλανόπουλος εκτός από κουμάντο στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ κόντρα στην Αούστρια έκανε και στο... κόκπιτ του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της Ένωσης στην Αθήνα. Έντυσαν στα κίτρινα μέχρι και τους πιλότους!

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΑΛΧΑΣΑΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / AUSTRIA WIEN - AEK / ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ(Α) ΑΛΧΑΣΑΝ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή της ΑΕΚ πέταξε με την πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ στις αποσκευές της τα ξημερώματα της Παρασκευής, αφού μετά το 0-0 στην Αυστρία η Ένωση πήρε το δεύτερο εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Το κλίμα στο αεροπλάνο ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό με τους παίκτες να δημιουργούν ένα μικρό... πανικό, μαζί με φιλάθλους και δημοσιογράφους της ομάδας.

Στο χορό μπήκαν και οι πιλότοι του αεροσκάφους, τους οποίους έντυσαν με κασκόλ της Ένωσης, ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος μπήκε στο κόκπιτ και έκανε τα... κουμάντα του.

Ότι κάνει δηλαδή και στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ όταν αγωνίζεται. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το Instagram του νεαρού άσου:

Με Γαλανόπουλο... πιλότο στην Αθήνα η ΑΕΚ!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK