Ο "Μάκης"... ανέστησε την καριέρα του!

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται να πάρει πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και ένας πρώην επιθετικός της κατάφερε την ίδια σεζόν να "αναστήσει" την καριέρα του! Ο Κρισάντους, όχι μόνο βρήκε τον εαυτό του, αλλά παλεύει για την άνοδο στην Ισπανία (VIDEOS).

Ο "Μάκης"... ανέστησε την καριέρα του!
krisantous EUROKINISSI

Τον Γενάρη του 2015 η ΑΕΚ έψαχνε ακόμα μία λύση στο επιθετικό κομμάτι έτσι προκειμένου να επιστρέψει... πανηγυρικά στη Super League. Τελικά τη βρήκε στο πρόσωπο του Μακόλεϊ Κρισάντους, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 18 μηνών, με υποσχετική για άλλα δύο χρόνια.

Τελικά ο "Μάκης", όπως τον... βάφτισαν οι συμπαίκτες του, δεν μακροημέρευσε στην Ένωση και αποχώρησε το καλοκαίρι του 2016, μετρώντας 27 συμμετοχές και 8 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Από τότε άρχισε ένας μικρός Γολγοθάς για τον, τότε, 25χρονο επιθετικό. Συνέχισε σε Ρέους και Λαμία, δίχως να βρει δίχτυα, για να επιστρέψει στην Ισπανία στα τέλη Γενάρη για λογαριασμό της Μούρθια από την τρίτη κατηγορία της Ισπανίας.

Εκεί ο "Μάκης" φαίνεται πως βρήκε τον εαυτό του. Μετρά εννέα συμμετοχές και τέσσερα γκολ, τα περισσότερα μαζεμένα τα τελευταία δυόμιση χρόνια! Μάλιστα είναι πιθανό να κερδίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία, αφού η Μούρθια όλα δείχνουν πως θα συμμετέχει στα πλέι οφ ανόδου.

Πρωτάθλημα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φέτος η ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια, "ανάσταση" και για τον Κρισάντους.



Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK