Ο Μπελούτσι επέστρεψε και έφερε αρνητικό ρεκόρ!

Ο Φερνάντο Μπελούτσι επέστρεψε στην ενδεκάδα της Αργεντινής μετά από έξι χρόνια και μαζί του... έφερε την πιο βαριά ήττα της "Αλμπισελέστε" από το 2011 κόντρα στην ίδια ομάδα, με τον Μπελούτσι ξανά τότε στην αποστολή!

FC Porto's Fernando Belluschi from Argentina reacts after missing a shot against Leixoes in a Portuguese League soccer match at Leixoes' Mar Stadium in Matosinhos, Portugal, Saturday, Feb. 13, 2010. (AP Photo/Paulo Duarte)
Belluschi AP IMAGES

Πως τα φέρνει η τύχη καμιά φορά. Είναι να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Στις 1/6/2011 η Αργεντινή γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Νιγηρία σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην Αμπούζα.

Το... κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους είχε πετύχει ο Εμανουέλ Εμενίκε, ο οποίος αργότερα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, ενώ στην αρχική ενδεκάδα της Αργεντινής βρέθηκε ο Φερνάντο Μπελούτσι, τότε ποδοσφαιριστής της Πόρτο.

Fast forward στο σήμερα. Η "Αλμπισελέστε" δέχθηκε ξανά τεσσάρα μετά από εκείνο το παιχνίδι του 2011! Ξανά κόντρα στην Νιγηρία (4-2), στο Κράσνονταρ όμως, με τον Φερνάντο Μπελούτσι να επιστρέφει στην ενδεκάδα της Αργεντινής, ως αλλαγή, μετά από... έξι χρόνια!

Ο 34χρονος άσος διαθέτει εξαιρετικές σχέσεις με έναν ακόμα γνωστό ματς Λατίνο άσο που έχει περάσει από την Ελλάδα. Ο λόγος για τον Νάτσο Σκόκο! Οι δυο τους είναι κολλητοί από την εποχή που αγωνίζονταν στην Νιούελς και μάλιστα ο ένας έχει παντρέψει τον άλλο.

AP Photo/Paulo Duarte

News 24/7

24MEDIA NETWORK