Ο Μαυροπάνος "χάλασε" τη μεταγραφική πιάτσα των πιτσιρικάδων της Σούπερ Λιγκ

Ζήλεψαν την "περήφανη πώληση" που έκανε ο Χριστοβασίλης στην Άρσεναλ με τον Ντίνο Μαυροπάνο οι μικρομεσαίοι της Σούπερ Λιγκ. Διαβάστε ποιες περιπτώσεις αμυντικών... εκτόξευσε ο "Κανονιέρης" στόπερ.

Ο Μαυροπάνος "χάλασε" τη μεταγραφική πιάτσα των πιτσιρικάδων της Σούπερ Λιγκ

Αλλαγή δεδομένων έχει προκαλέσει η πώληση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ στην Άρσεναλ έναντι 2.200.000 ευρώ το Γενάρη που μας πέρασε.

Στον " ΚΛΙΚΑΔΟΡΟ" της " LIVESPORT" διαβάζουμε ότι οι μικρομεσαίοι της Σούπερ Λιγκ έχουν... ζηλέψει την ομάδα των Ιωαννίνων και τα "άκυρα" πάνε... τρένο για τους δικούς τους πιτσιρικάδες στόπερ.

Συγκεκριμένα Μιχάι, Πασαλίδης, Μελιόπουλος δεν είναι προς πώληση αν η πρόταση που έρθει σε Παναιτωλικό, Αστέρα και Ξάνθη δεν είναι από ένα "μύριο" και πάνω. Σαν να είναι συνεννοημένοι για να... κονομήσουν οι τρεις. Μακάρι να βρεθούν πελάτες.

Πάντως, από ελληνική ομάδα της "Big4" (και τα τρία ταλέντα έχουν γραφτεί στα ρεπορτάζ των μεγάλων) τέτοια χρήματα δύσκολα θα βρουν οι τρεις. Οι πληροφορίες λένε ότι και με 800.000 ευρώ, ίσως ο Πανόπουλος για παράδειγμα να πειστεί να δώσει τον "Μελιό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK