Κλείνει τις θύρες στον ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε μεν πως θα πωλούνται εισιτήρια για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ μέχρι και την έναρξη της βραδινής κυπελλικής ρεβάνς (19:30), με την διευκρίνηση όμως, οτι δεν θα υπάρξει εξέδρα για τους φίλους του "δικέφαλου".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
vieirinha natsos EUROKINISSI

Μετά τα όσα συνέβησαν έξω αλλά και μέσα από το γήπεδο των Ζωσιμάδων την Κυριακή για το πρωτάθλημα, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να σπάνε την είσοδο σε θύρα και να μπουκάρουν στην εξέδρα, η ΠΑΕ Ατρόμητος πήρε... μέτρα. Προσέχει για να... έχει δηλαδή.

Όπως ανακοινώθηκε και ξεκαθαρίστηκε την Τετάρτη, τα εκδοτήρια του γηπέδου στο Περιστέρι θα λειτουργούν μέχρι και την έναρξη του αγώνα, όμως δεν θα υπάρξει ξεχωριστή θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα θα γίνει αυστηρός σωματικός έλεγχος και έλεγχος στα εισιτήρια έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο μπέρδεμα, με τα γνωστά στα ελληνικά γήπεδα επακόλουθα. Κοινώς είναι ένα μήνυμα πως δεν θα επιτραπεί η οργανωμένη είσοδος φίλων του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα ο "δικέφαλος" επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου, οπότε η πρόκριση παραμένει ανοικτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ανήμερα του επαναληπτικού προημιτελικού Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου θα ισχύσουν οι εξής ώρες πώλησης εισιτηρίων.

Το εκδοτήριο της Θύρας 2 θα ανοίξει από τις 11.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενώ τα εκδοτήρια των Θυρών 4 και 7 θα λειτουργήσουν από τις 17.30 μέχρι και την έναρξη.

Γίνεται γνωστό ότι δεν υπάρχει θύρα για τους φιλοξενούμενους οπαδούς για λόγους ασφαλείας ενώ κατά την είσοδο των φιλάθλων στις υπόλοιπες θύρες που θα λειτουργήσουν θα υπάρξουν αυστηροί σωματικοί έλεγχοι και έλεγχοι εισιτηρίων. Η προσέλευση των φιλάθλων στο γήπεδο θα πρέπει να γίνει πιο νωρίς από την έναρξη του αγώνα διότι θα υπάρξει καθυστέρηση κατά την είσοδο στο γήπεδο λόγω του ελέγχου.

Η Θύρα 5 θα λειτουργήσει μόνο για τους μαθητές που έχουν διαρκείας και όσους κατέχουν βραχιολάκι ελεύθερης εισόδου. Οι γονείς που επιθυμούν να βρίσκονται στη μαθητική Θύρα θα πρέπει για να αγοράσουν εισιτήριο να επιδείξουν στο εκδοτήριο είτε το μαθητικό διαρκείας είτε το βραχιολάκι δωρεάν εισόδου.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK