Γιάννου, να η ευκαιρία σου

Η Αυστραλία έκανε... πλάκα με 3-1 απέναντι στην Ονδούρα και πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για το Μουντιάλ! Μεγάλη ευκαιρία για τον... απενεργοποιημένο στην Κίνα Απόστολο Γιάννου να πάει στην Ρωσία, όμως πολλά θα εξαρτηθούν από το... συμβόλαιο του.

Γιάννου, να η ευκαιρία σου
papastathopoulos giannou oikonomou EUROKINISSI

Μέχρι και τον Οκτώβριο του 2016 ο Απόστολος Γιάννου βρισκόταν στο ροτέισον των "καγκουρό" για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας, πίσω από τους Κέιχιλ - Ρόγκιτς που δεν... κουνιούνται από τη γραμμή κρούσης.

Η μεταγραφή του στην Κίνα και την Κουανγκτσόου έπαιξε σημαντικό ρόλο στο γεγονός πως σταμάτησε να βρίσκεται στις κλήσεις του Άγγελου Ποστέκογλου το 2017, αφού παίζει ελάχιστα έως... καθόλου.

Μετά την τριάρα της Αυστραλίας κόντρα στην Ονδούρα την Τετάρτη και αυτόματα την πρόκριση στο Μουντιάλ, η λογική λέει πως στο μυαλό του 27χρονου στράικερ θα μπει το ενδεχόμενο αλλαγής στέγης, έτσι ώστε να συμμετάσχει στο... παγκόσμιο πανηγύρι της Ρωσίας. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά.

Ο Απόστολος Γιάννου έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με την Κουανγκτσόου που θα του αποφέρει 1,500,000€! Το ποσό όπως καταλαβαίνετε είναι τεράστιο και δεν υπάρχει περίπτωση να το βρει στην Ευρώπη. Ούτε καν το... 1/3 αυτού.

Έτσι κάπου εδώ μπαίνει το εξής δίλημμα. Μουντιάλ με (πολύ) λιγότερα χρήματα ή παραμονή στην Κίνα λόγω συμβολαίου; Την απάντηση γνωρίζει ο ίδιος...

News 24/7

24MEDIA NETWORK