Τα έκανε... σαλάτα και στην Αγγλία ο Ζοζέ Μοράις

Ο Ζοζέ Μοράις συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία, όμως μέσα σε λίγο καιρό είδε δυο παίκτες του να πλακώνονται στην προπόνηση και τον ένα να σπάει το χέρι του! Πως αντέδρασε; "Αν μπορούσα θα τους έδινα γάντια να... παλέψουν", δήλωσε και έγινε θέμα στο "νησί".

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
morais aek EUROKINISSI

Στα μέσα Οκτωβρίου του 2016 η ΑΕΚ αντικατέστησε τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο με τον Ζοζέ Μοράις. Ο έμπειρος τεχνικός ήρθε με την περγαμηνή του βοηθού του Ζοζέ Μουρίνιο σε Ίντερ, Τσέλσι και έφυγε ως... αναλυτής αγώνων του Πορτογάλου, έχοντας καταγράψει 14 αγώνες (3 νίκες, 8 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Από τις αρχές του 2017 λοιπόν μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2018, ο Μοράις έμεινε χωρίς δουλειά. Στις 16/2/2018, ωστόσο, ανέλαβε τον πάγκο της Μπάρνσλεϊ με σκοπό να την βοηθήσει να αποφύγει τον υποβιβασμό από την Τσάμπιονσιπ.

Δυστυχώς για τον ίδιο τα πράγματα δεν πάνε καλά. Για την ακρίβεια από το κακό στο χειρότερο! Η Μπάρνσλεϊ δεν έχει κερδίσει εδώ και οκτώ σερί αγώνες, ενώ σε μία από τις τελευταίες προπονήσεις, ο τερματοφύλακας Νικ Τάουνσεντ, έσπασε το δάχτυλο του, όταν έριξε μπουνιά σε συμπαίκτη του!

Ποια ήταν η αντίδραση του Μοράες όταν τον ρώτησαν για το περιστατικό; Σίγουρα όχι αυτή που περιμένατε.

" Εάν έπρεπε να πω τι πραγματικά συνέβη, τότε ήταν μία μονομαχία μεταξύ δυο παικτών, που είχε ως αποτέλεσμα ένα σπασμένο δάχτυλο", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Δεν είμαι θυμωμένος. Εάν μπορούσα να βρω δυο ζευγάρια γάντια για τον καθένα και τους έλεγα "πάμε, παλέψτε" και είχαν μία δίκαιη μονομαχία που θα βοηθούσε στη συνέχεια την ομάδα, τότε θα ήταν κάτι θετικό".

Στη συνέχεια είπε για το στόχο της παραμονής: "Αν πάρουμε επτά καλά αποτελέσματα, τότε θα πετύχουμε το στόχο μας. Το να είμαστε κοντά στην ουρά δεν είναι μία νέα κατάσταση. Βρεθήκαμε ξανά εδώ και τα καταφέραμε. Πιστεύουμε στο στόχο μας".

Η Μπάρνσλεϊ βρίσκεται στη 22η θέση, πέντε πόντους πάνω από την Μπέρμιγχαμ και την σωτηρία, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK