Το... γούρι που έφερε ανατροπή στο ντέρμπι του Μάντσεστερ

Η Σίτι νικούσε 2-0 την Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, όμως έχασε τελικά με 3-2! Ποιο ήταν το... γούρι στο ημίχρονο που έφερε την ανατροπή και ταυτόχρονα έκανε έξαλλους τους οπαδούς των "πολιτών" (VIDEO).

Manchester United's Paul Pogba celebrates with Marcus Rashford, left, and Romelu Lukaku, right, at the end of the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday April 7, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Paul Pogba Marcus Rashford Romelu Lukaku AP IMAGES

Τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια είναι πολλές για την Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, ειδικότερα όταν οι δυο από αυτές ήρθαν με 3-0 από την Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ και 3-2 από την... μισητή αντίπαλο Γιουνάιτεντ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" μάλιστα βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο, αλλά το γύρισαν μέσα σε 24 λεπτά σε δεύτερο μέρος! Πάντως ίσως... ρόλο να έπαιξε και ένα... γούρι.

Για την ακρίβεια ο Άντερ Ερέρα την ώρα που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, έφτυσε το σήμερα της Σίτι! Τελικά το... γούρι έπιασε, αν και στην Αγγλία έγινε ένας μικρός χαμός.

Οι οπαδοί των "πολιτών" κάνουν λόγο για ασέβεια και ζητούν την τιμωρία του Ισπανού μέσου!

AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK