Μπίκας: "Δεν θα είχα ρούχα να φορέσω…"

Να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προσπαθεί ο Γιώργος Μπίκας μετά το σοκ της φωτιάς στο σπίτι του. Τι εξομολογήθηκε σε φίλους του για την κατάσταση στην οποία βρέθηκε.

Μπίκας: "Δεν θα είχα ρούχα να φορέσω…"
bikas ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ζωή συνεχίζεται για τον Γιώργο Μπίκα που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της φωτιάς στο σπίτι του στην Ιερισσό Χαλκιδικής. Ο πρώην αρχιδιαιτητής δεν συνεχίζει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας αλλά επιστρέφει στους αγώνες ως παρατηρητές (είναι και παρατηρητήςUEFAάλλωστε).

Την Τετάρτη ήταν παρατηρητής στο παιχνίδι Κυπέλλου του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό ενώ ορίστηκε και παρατηρητής στο παιχνίδι της Λάρισας με τον Ατρόμητο. Μετά το παιχνίδι κυπέλλου στην Κρήτη, ο διεθνής παρατηρητής σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδαneakriti.gr, βγήκε για ψαράκι με παλιούς φίλους - διαιτητοπαρέα από το Ηράκλειο και τους άνοιξε την καρδιά του.

Υποστήριξε ότι ακόμη και μετά την φωτιά του, του πρότειναν να συνεχίσει ως αρχιδιαιτητής αλλά αρνήθηκε γιατί "ψυχολογικά μου ήταν αδύνατον" και αποκάλυψε ότι αν δεν είχε αφήσει ορισμένα ρούχα στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη όπου μένει ο γιός του "δεν θα είχα ρούχα να βάλω αφού κάηκαν όλα στην Χαλκιδική".

Α. ΠΛ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK