Το... καρφί για τις εκλογές και το έντεχνο του Κουτσοκούμνη

Η στροφή στο έντεχνο τραγούδι και η σπόντα για τις εκλογές της ΕΠΟ. Όλα αυτά δια χειρός Κωστάκη Κουτσοκούμνη...

Το... καρφί για τις εκλογές και το έντεχνο του Κουτσοκούμνη

Το βράδυ της Τρίτης το... έριξε στο έντεχνο τραγούδι ανεβάζοντας στον λογαριασμό που διατηρεί στο Facebook το τραγούδι "Τυφλές Ελπίδες" με ερμηνευτή τον Παντελή Θαλασσινό σημειώνοντας μάλιστα... "το κρύο της νύχτας ζητά αγκαλιές και έντεχνο!!!".

Το πρωί της Τετάρτης ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης εκτός από τις ευχές του, είπε να αφήσει τις μπηχτές του με αφορμή τις εκλογές της ΕΠΟ που είχαν αναβληθεί έπειτα από την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της Ομοσπονδίας.

" Ο καθένας μας καθορίζεται από τις πράξεις του και όχι από το τι λέει ή λένε γι αυτόν. Γιατί προς στιγμή ξέχασα ποιος έφερε την ΦΙΦΑ στην Ελλάδα με την αναβολή των εκλογών. Καλημέρα σε όλους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κύπριος επιτετραμένος της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο που θα βρίσκεται το διήμερο στην Αθήνα διήμερου για το συνέδριο UEFA KISS Marketing & Awards 2016.

Κατά την παραμονή του στην πρωτεύουσα ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου θα έχει επαφές με την ΚΕΔ, την Επιτροπή Εξομάλυνσης και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK