Η φάση που έκανε τον Μπαρτζώκα... Τούρκο

Ο ελληνικός "εμφύλιος" στην Μόσχα είχε μεγάλο νικητή τον Δημήτρη Ιτούδη και... παραπονεμένο τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Μία φάση 43 δεύτερα πριν το τέλος, έβγαλε εκτός εαυτού τον προπονητή της Χίμκι. Δείτε και βγάλτε συμπεράσματα (VIDEO).

Η φάση που έκανε τον Μπαρτζώκα... Τούρκο

Στο... θρίλερ της Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ επικράτησε 98-95 της Χίμκι και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. Βέβαια, η αναμέτρηση είχε πολλά νεύρα και όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, δικαιολογημένα ως ένα βαθμό.

Συγκεκριμένα 43 δευτερόλεπτα πριν το τέλος κι ενώ το σκορ ήταν 93-90 υπέρ της ΤΣΣΚΑ, ο Βιάλτσεφ πέρασε τον αντίπαλο του με προσποίηση και ετοιμάστηκε να... εκτελέσει. Έλα όμως που η γερμανίδα διαιτητής, Πάντερ, είδε... γραμμή και έδωσε παράβαση!

Από το βίντεο πάντως είναι ξεκάθαρο πως ο παίκτης της Χίμκι όχι μόνο δεν πάτησε γραμμή, αλλά η απόσταση του παπουτσιού από το άσπρο σημείο είναι ορατή.

Είναι μία φάση που σχολίασε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το τέλος του αγώνα:

" Δεν θα μιλήσω για τις βολές γιατί κάποιος μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη από κάποιον άλλο για το τι είναι φάουλ και τι όχι. Αλλά το να δίνει ο διαιτητής γραμμή ενώ ο παίκτης ξεκάθαρα δεν έχει πατήσει...".

News 24/7

24MEDIA NETWORK