Έφυγε από την ΑΕΚ για να συνεργαστεί με πρώην ερυθρόλευκο

Παράγοντας που αποτέλεσε παρελθόν από την ΑΕΚ πριν λίγες εβδομάδες, επιστρέφει στην πατρίδα του με σκοπό να συνεργαστεί με πρώην πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού!

Players of Sweden's national soccer team (upper row from left to right: Anders Svensson, Johan Elmander, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Zlatan Ibrahimovic and Andreas Isaksson, lower row left to right: Samuel Holmen, Mikael Nilsson, Kim Kallstrom, Behrang Safari and Rasmus Elm) line up before their World Cup group?1?qualifying soccer match?aganst Hungary at the Puskas Stadium,?in Budapest, Hungary, Saturday?Sept. 5, 2009. (AP Photo/Bela Szandelszky)
sweden maistorovic melberg AP IMAGES

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η ΑΕΚ ανακοίνωσε το... διαζύγιο με τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς μετά από μόλις ένα χρόνο συνεργασίας. Οι δυο πλευρές μίλησαν με θερμά λόγια η μία για την άλλη και ο Σουηδός πρώην μάνατζερ βρισκόταν σε αναζήτηση... εργασίας.

Αυτή όπως όλα δείχνουν ήρθε ένα μήνα αργότερα και συγκεκριμένα σε σύλλογο που είναι προπονητής πρώην ερυθρόλευκος!

Σύμφωνα με την "SportExpressen" ο Μαϊστόροβιτς έχει δώσει τα χέρια με την Μπρομαποϊκάρνα αναλαμβάνοντας το ρόλο του τεχνικού διευθυντή, με τον Όλοφ Μέλμπεργκ να είναι προπονητής και μάλιστα από τους... ανερχόμενους της χώρας.

Η Μπρομαποϊκάρνα κέρδισε πέρσι την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία και πηγαίνει... τρένο για νέα άνοδο στην Allsvenskan! Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στη 2η θέση και σε απόσταση ασφαλείας έξι πόντων από την τρίτη Τρέλεμποργκ.

AP Photo/Bela Szandelszky

News 24/7

24MEDIA NETWORK