Έφυγε από τον Ολυμπιακό αποτυχημένος και τώρα τον θέλει υποψήφια... πρωταθλήτρια!

Ποδοσφαιριστής για τον οποίο ο Ολυμπιακός ξόδεψε ένα μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει, θεωρήθηκε αποτυχημένη μεταγραφή και γι' αυτό λύθηκε το συμβόλαιο του. Τώρα μιλάει με κορυφαίο σύλλογο της Ευρώπης που διεκδικεί πρωτάθλημα! Διαβάστε ποιος είναι.

CHAMPIONS LEAGUE / ΧΑΣΙ / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
olympiakos omadiki milic EUROKINISSI

Όταν κάτι στραβώνει στο ποδόσφαιρο συνήθως έχει ρίζες από το καλοκαίρι. Τότε δηλαδή που γίνεται το χτίσιμο στη μεταγραφική περίοδο και στη συνέχεια το μοντάρισμα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού, το καλοκαίρι που μας πέρασε έγιναν πολλές λανθασμένες επιλογές.

Μία από αυτές ήταν και ο Χρβόγε Μίλιτς, ο Κροάτης αριστερός φουλ μπακ τον οποίο απέκτησαν οι "ερυθρόλευκοι" από την Φιορεντίνα έναντι 1.500.000€. Ούτε ο Μπέσνικ Χάσι, ούτε ο Τάκης Λεμονής, αλλά ούτε φυσικά ο Όσκαρ Γκαρθία πίστεψαν τον 28χρονο άσο που τελικά έλυσε το συμβόλαιο του τον Γενάρη.

Τώρα, λίγες ημέρες μετά την ελευθέρας του, ήρθαν κάποια ιταλικά σενάρια που τον θέλουν στο στόχαστρο της πρωτοπόρου στο Καμπιονάτο Νάπολι! Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Μίλιτς είναι μία από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν, αφού μπορεί να αντικαταστήσει τον Φαουζί Γκουλάμ που είναι τραυματίας.

Κατά πόσο ισχύει το σενάριο δεν γνωρίζουμε. Πάντως ο μάνατζερ του Κροάτη άφησε... ανοιχτό παράθυρο για μία τέτοια μεταγραφή, λέγοντας όμως πως ακόμα δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

Λέτε να το δούμε και αυτό; Παίκτης που πέρασε και δεν ακούμπησε στην Ελλάδα την ίδια σεζόν να πάρει πρωτάθλημα στην Ιταλία;

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK