Βασικός για πρώτη φορά ο... παραλίγο "κόκκινος" Μιραλάς

Ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ πήρε τη... γενναία απόφαση και ξεκίνησε βασικό τον Κέβιν Μιραλάς κόντρα στην Λέστερ, δείχνοντας πως μόνο... τελειωμένος δεν είναι από την Έβερτον. Πριν λίγους μήνες ο Βέλγος ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ  / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM     (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΙΡΑΛΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΕΛΓΙΟ / WORLD CUP / PRELIMINARY / GREECE - BELGIUM (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΜΙΡΑΛΑΣ ICON

Η αποχώρηση του Ρόναλντ Κούμαν από τον πάγκο των "ζαχαρωτών" φαίνεται πως έφερε και αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που πήραν την ευκαιρία τους κόντρα στην Λέστερ είναι ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος ξεκίνησε βασικός στο πρωτάθλημα.

Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με τον Ολυμπιακό; Το καλοκαίρι ο Βέλγος με δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης "πάλεψε" για την επιστροφή του στο "λιμάνι", όμως οι άνθρωποι της Έβερτον του έβαλαν... τρικλοποδιά. Μάλιστα ο Μιραλάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυρίσει τελικά τον ερχόμενο Γενάρη.

Σε περίπτωση βέβαια που ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ συνεχίσει να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα και ο 30χρονος άσος βάλει γκολ, τότε μοιάζει... δύσκολο να τον δούμε, για αυτή τη σεζόν τουλάχιστον, στον Ολυμπιακό.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο ο Μιραλάς να... κλωτσήσει τις ευκαιρίες και να τεθεί στο περιθώριο. Τότε ο δρόμος θα είναι ορθάνοιχτος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK