Από τον Απρίλιο είχε "τελειώσει" από τον Χολαργό ο Κουφός!

O Χολαργός ανέβηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στην stoiximan.gr basket league αλλά ο Στέργιος Κουφός εν θα συνεχίσει στον πάγκο του παρά το γεγονός ότι ήταν "πατέρας" της ανόδου!

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Στέργιος Κουφός EUROKINISSI

Τι και αν ο Στέργιος Κουφός ανέβασε τον Χολαργό στην stoiximan.gr basket league για πρώτη φορά στην ιστορία του; Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα για να την κοουτσάρει στο "μεγάλο" πρωτάθλημα.

Oι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν ότι η σχετική απόφαση από τους χρηματοδότες της ομάδας των βορείων προαστείων πάρθηκε από τον Απρίλιο, πριν καν δηλαδή κριθεί η άνοδος.

Το ίδιο, μάλιστα, θα ίσχυε ακόμη και αν η ομάδα δεν κέρδιζε τη μάχη της ανόδου και παρέμενε στην Α2 για μία ακόμη σεζόν.

Το ίδιο πάντως είχε συμβεί στον Κουφό και το μακρινό 1995 όταν στην παρθενική του σεζόν στους πάγκους ανέβασε τον Παπάγο στην Α1. Ο τότε πρόεδρος Θόδωρος Καρατζάς τον απολύει και του προτείνει να γυρίσει ως παίκτης στα παρκέ!

Παίκτης ανερχόμενος στον Παπάγο εκείνη την εποχή ήταν ο Γιώργος Δρόσος ο οποίος πλέον είναι ο βασικός χρηματοδότης του Χολαργού. Η ζωή, και στο μπάσκετ, κύκλους κάνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK