Δεν... τρελαίνεται για Χουλτ ο Λουτσέσκου

Γιατί τρελάθηκε το Αμβούργο και στέλνει τον Παναθηναϊκό στην FIFA για τον Μπεργκ, το... περιορισμένο μπάτζετ της ΑΕΚ για αριστερό μπακ και το... απίθανο πριμ του του Δημήτρη Μελισσανίδη για την πρόκριση στους "32". Τα πιο ζουμερά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου της Παρασκευής σε ένα κείμενο.

Δεν... τρελαίνεται για Χουλτ ο Λουτσέσκου

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ

Ξεκινάμε με την Sportday και τον "Τρελό του Χωριού" . Όπως διαβάζουμε στην στήλη, το ο Θοδωρής Βασιλακάκης, που πέτυχε δυο γκολ κόντρα στον Πλατανιά την 13η αγωνιστική, βρέθηκε δυο φορές κοντά στην ΑΕΚ όντας επιλογή του... πρίγκιπα. Την πρώτη ο "πρίγκιπας" αποχώρησε από την Ένωση και δεν πρόλαβε να τον κλείσει, ενώ τη δεύτερη την... μπλόκαραν πηγαίνοντας σε ξένο.

Συνεχίζοντας, διαβάζουμε πως ο Εμάνουελ Εμενίκε έκανε παράπονα ξανά για ενοχλήσεις και δύσκολα θα μπει στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Νιγηριανός είναι από τους υποψήφιους για αποχώρηση τον Γενάρη, όμως θα πρέπει να αναζητηθεί η φόρμουλα για να συμβεί αυτό. Με τη συμπεριφορά του πάντως και ο ίδιος δείχνει... ξένο σώμα.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗ FIFA ΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΜΠΕΡΓΚ

Πάμε στην Live Sport και τον " ΚΛΙΚΑδορο ". Σκέψεις... επιστροφής στην πατρίδα για τρεις ξενιτεμένους. Ο λόγος για Γιώργο Τζαβέλλα, Δημήτρη Διαμαντάκο και Ταξιάρχη Φούντα που δεν διανύουν και την καλύτερη σεζόν της καριέρας τους. Μόνον ο πρώτος παίζει αρκετά, ενώ οι άλλοι δυο, αν και στις χαμηλότερες κατηγορίες τις Γερμανίας, είτε παίζουν ως αλλαγή, είτε μένουν στην... εξέδρα.

Συνεχίζουμε με τον " Δούρειο Ίππο ". Το Αμβούργο κατέθεσε καταγγελία στην FIFA κατά του Παναθηναϊκού! Οι Γερμανοί έχουν το 20% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή και ζητούν το ποσό των 350.000€ από τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν. Πλέον υπάρχει κίνδυνος για σοβαρές κυρώσεις στους πράσινους που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν χάσει τη μπάλα στα διοικητικά.

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως υπάρχει ένας επιχειρηματίας που σκέφτεται να μπει στον Παναθηναϊκό τώρα που το περιβάλλον στην Λίγκα δεν είναι... τοξικό, όμως τα χρέη είναι πολλά. Εκείνο που τον προβληματίζει ωστόσο είναι το ρόστερ, αφού χρειάζονται αρκετά χρήματα για να γίνει ανταγωνιστικός ο Παναθηναϊκός.

Προχωράμε με την ΓΑΤΑ και τον " Ευαγγελιστή ". Όπως διαβάζουμε, μπορεί ο μάνατζερ του Χουλτ να έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στην Θεσσαλονίκη και να έχει επαφές με τον ΠΑΟΚ για... διάφορα θέματα, όμως ο Χουλτ (πελάτης του) δύσκολα θα ανέβει στην Βόρεια Ελλάδα. Αυτό γιατί δεν... τρελαίνεται μαζί του ο Λουτσέκσου! Πάντως στον "δικέφαλο", όπως και στον Ολυμπιακό, ακούγεται πως έχουν ρωτήσει για τον Ρουμάνο αριστερό μπακ... Γκανέα.

Πάμε και στην μεγάλη θριαμβεύτρια της Πέμπτης ΑΕΚ. Στην Ένωση αναζητούν αριστερό μπακ, όμως το ταβάνι για συμβόλαιο είναι μόλις... 250.000€. Μάλλον η σκέψη βρίσκεται σε άλλες θέσεις.

ΤΡΕΛΟ ΠΡΙΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ώρα των Σπορ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που ήταν στο γήπεδο και έζησε από κοντά την πρόκριση στους "32" για την ΑΕΚ, επιφύλασσε μία μεγάλη έκπληξη στους παίκτες της Ένωσης.

Μετά το τέλος του αγώνα, πήγε στα αποδυτήρια και τους ανακοίνωσε πριμ 500.000€! Μία... καλή μεταγραφή δηλαδή. Συνολικά πάντως η ΑΕΚ από τη φετινή ευρωπαϊκή της πορεία έχει συγκεντρώσει περίπου 10.000.000€ και... συνεχίζει.

ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής, το όνομα του Χαράλαμπου Λυκογιάννη δεν πρέπει να το ξεγράψουμε για τον Ολυμπιακό. Είναι παιδί που πέρασε από τους ερυθρόλευκους και αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας.

Ακόμα κι αν χρειαστεί να δαπανηθεί ένα ποσό τον Γενάρη, παρότι μένει ελεύθερος τον Γενάρη, αυτό είναι πιθανό να συμβεί για να κλείσει το deal και ο Κούτσης να αποκτήσει ανταγωνισμό.

ΜΑΣΟΥΝΤ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Κλείνουμε με την Sportime και τη στήλη " Agent Greek ". Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Μασούντ ψάχνεται και στην Γερμανία, αφού ο μάνατζερ του έχει... άκρες στη συγκεκριμένη χώρα.

Μάλιστα τον περασμένο Γενάρη προσπάθησε να πλασάρει και τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, δίχως επιτυχία με τον Ιρανό επιθετικό να καταλήγει στον Ολυμπιακό, όπου αποτελεί τον δεύτερο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος με έξι γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK