Διαρροή NOVA και επιβεβαίωση... Contra

Η επιθυμία της Super League Σουρωτή για κεντρική διαχείριση πέφτει στο κενό, αφού λίγο μετά τις συνομιλίες της Λίγκας με την Cosmote TV, ήρθε η διαρροή από τη NOVA που επιβεβαιώνει το δημοσίευμα του Contra.gr για συμφωνία 6+2 ομάδων με την Forthnet!

PRE GAME / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
camera super league EUROKINISSI SPORTS

Νωρίτερα την Τετάρτη (7/3) πηγές από την Super League Σουρωτή ανέφεραν πως υπήρξε μία πρώτη συνάντηση της Λίγκας με την ψηφιακή πλατφόρμα της Cosmote TV. Οι συζητήσεις αφορούσαν την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και όχι μεμονωμένες συμφωνίες, αφού αυτό ενδιέφερε τον OTE.

Το Contra.gr μετέφερε τους... ψιθύρους που ακούγονται στην μιντιακή πιάτσα και ανέφεραν πως κάτι τέτοιο (κεντρική διαχείριση) μοιάζει δύσκολο, αφού η NOVA έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με 5-6 ομάδες ( συν τον ΠΑΟΚ που είναι γνωστό εδώ και καιρό πως συνεχίζει στην ίδια πλατφόρμα), έχοντας δώσει μάλιστα τα χέρια.

Λίγο αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από στελέχη της Κάντζας που έκαναν τους ψιθύρους... φωνή. Σύμφωνα με τα όσα σχολιάζουν, η NOVA έχει υπογράψει διμερή δεσμευτική σύμβαση με 6 ΠΑΕ, ενώ άλλες 2 βρίσκονται στην τελική φάση των υπογραφών.

"Όσα ακούγονται περί αναβίωσης της Κεντρικής Διαχείρισης της Super League είναι όνειρα θερινής νυκτός", είναι η ατάκα που έλεγαν στελέχη της NOVA ενώ αναφέρθηκαν και στην πρόσφατη πρόταση που έγινε και απορρίφθηκε από την Λίγκα:

"Οι διοικούντες τη Super League που παραμένουν αμετανόητα προσηλωμένοι στα προσωπικά τους συμφέροντα, διαρρέουν τώρα τέτοιες ανακρίβειες όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχαν απορρίψει την πρόταση της Nova για 30 εκατ. ευρώ πιστεύοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι θα… σχημάτιζαν ουρές έξω από τα γραφεία τους".

Όπως καταλαβαίνετε, ο καθένας... μόνος του και στο τέλος μπορεί τελικά να βρεθούν ξανά όλοι (ή σχεδόν όλοι) μαζί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK