Επιμένει πορτογαλικά ο Καραμάνος

Μόνο έκπληξη δεν προκάλεσε η αποχώρηση του Τάσου Καραμάνου από την Ρίο Άβε, αφού υπήρξε ένα... περιστατικό που έκανε δύσκολη τη θέση του 27χρονου άσου στην ομάδα. Ποιος ο επόμενος σταθμός του Έλληνα επιθετικού.

Επιμένει πορτογαλικά ο Καραμάνος
karamanos EUROKINISSI

Μετά το περσινό επιτυχημένο πέρασμα του Τάσου Καραμάνου με τη φανέλα της Φεϊρένσε, ο Έλληνας επιθετικός συνέχισε... πορτογαλικά υπογράφοντας στην Ρίο Άβε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό. Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε.

Ο Λουίς Κάστρο αποχώρησε από τον πάγκο και στη θέση του ήρθε ο... παλαιομοδίτης Μιγκέλ Καρντόσο, ο οποίος εμπιστεύεται περισσότερο τους συμπατριώτες του (και τους Βραζιλιάνους). Έτσι, ο Καραμάνος άρχισε σιγά-σιγά να μπαίνει στο περιθώριο. Πήρε κάποιες ευκαιρίες, όμως δεν... κόλλησε με τον 45χρονο τεχνικό.

Μάλιστα οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, αφού ο Καρντόσο είναι πολύ αυστηρός και πριν από ενάμισι μήνα υπήρξε μία παρεξήγηση με τον Καραμάνο που ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου στον Έλληνα στράικερ ( ουσιαστικά ήταν η... ευκαιρία που έψαχνε ο Πορτογάλος τεχνικός).

Οι Πορτογάλοι το επιβεβαίωσαν με δημοσιεύματα την Δευτέρα (18/12) και πλέον ο 27χρονος άσος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ποιος θα είναι αυτός; Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να συνεχίσει στην... Ιβηρική χερσόνησο!

Έχει καλό όνομα στη χώρα, λόγω της καλής του παρουσίας με την Φεϊρένσε, και ήδη 2-3 ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού. Μία από αυτές είναι η Μπελενένσες που αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα στη γραμμή κρούσης και ψάχνει έναν επιθετικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Η Αγγλία είναι παραμένει ακόμα... όνειρο για τον Καραμάνο, όμως δύσκολα θα προκύψει μία πρόταση από το "Νησί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK