"Έρωτας" Φορτούνη - Αραούχο στο Instagram

Μπορεί στο γήπεδο να δίνουν... μάχη ως αντίπαλοι για τον τίτλο του πρωταθλητή, έξω από αυτό όμως... αλληλοθαυμάζονται! Κώστας Φορτούνης και Σέρχιο Αραούχο ανταλλάσσουν "like" στο Instagram με τα σχόλια να πέφτουν βροχή (φωτογραφίες).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
fortounis araujo EUROKINISSI

Τα social media αποτελούν... γκρίζα ζώνη για κάποιες ομάδες που δίνουν μάλιστα αυστηρές οδηγίες στους παίκτες τους, με σκοπό να αποφύγουν τυχόν... ατυχήματα. Αυτό βέβαια δεν απαγορεύει στους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από το να παίρνουν θέση σε σημαντικά γεγονότα ή απλά να... θαυμάζουν τους συναδέλφους τους!

Κάτι τέτοιο συμβαίνει με δυο πρωτοκλασάτους άσους του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, οι οποίοι δίνουν το "like" τους χωρίς κανένα... δισταγμό ο ένας στον άλλο. Αναφερόμαστε φυσικά σε Κώστα Φορτούνη και Σέρχιο Αραούχο.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Αργεντινός άσος "ενέκρινε" την αγωνιστική φωτογραφία που ανέβασε ο Φορτούνής, ενώ και ο Έλληνας άσος έκανε το ίδιο σε πανηγυρισμό του 26χρονου άσου με τον Μάρκο Λιβάγια!

Το "like" του πάντως συνηθίζει να μοιράζει... άφοβα και ο Αμρ Ουάρντα ο οποίος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media.

"Έρωτας" Φορτούνη - Αραούχο στο Instagram

News 24/7

24MEDIA NETWORK