Γιατί δεν το... κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Ζιλέ

Χολτσχάουζερ ήταν και... πάει! Γιατί ναυαγεί του Αυστριακού στην ΑΕΚ. Ποιος είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Καπίνο μετά τον Ολυμπιακό, ο Αραβίδης που κάνει προπονήσεις στο... πράσινο Κορωπί και ο Μολέδο που δεν έχει.. ξεκόψει επαφές με τον ΠΑΟΚ. Τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων της Πέμπτης σε ένα κείμενο!

Γιατί δεν το... κουνάει από τον Ολυμπιακό ο Ζιλέ
Moledo katse zile

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

ΚΑΠΙΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ξεκινάμε με τον ΕΘΝΟΣ. Ο Στέφανος Καπίνο είναι... φευγάτος από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με την εφημερίδα ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ίσως είναι στην Γερμανία. Όχι μόνο γιατί έχει περάσει από την Μάιντς στο παρελθόν, αλλά γιατί το γραφείο που τον εκπροσωπεί είναι από τη συγκεκριμένη χώρα.

Ο ίδιος βέβαια θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Αγγλία και με δεδομένη τη σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Νότιγχαμ, δεν αποκλείεται να τον δούμε τελικά στο Νησί.

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ... ΓΥΡΙΣΤΗ

Πάμε στην Γάτα και τον "Ευαγγελιστή" . Χολτσχάουζερ ήταν και... πάει. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Αυστριακός όχι μόνο δεν θα έρθει στην ΑΕΚ τον Γενάρη, αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα παραμείνει στην Αούστρια μέχρι το καλοκαίρι και μάλιστα δεν αποκλείεται να ανανεώσει το συμβόλαιο του στο τέλος! Ρόλο βέβαια έπαιξαν και οι απαιτήσεις του, αφού ως... ελεύθερος αξίωνε 600.000€ για να πέσει τελικά στις 500.000€. Χρήματα δηλαδή... αρκετά για τους "κίτρινους".

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως το 2018 μπορεί να βρει τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε άλλη ομάδα. Και ίσως της... Κύπρου. Μην ξεχνάμε πως το όνομα του έπαιξε για την Ομόνοια δυο φορές τους προηγούμενους μήνες, με τον Έλληνα τεχνικό, ωστόσο, να μην απαντά. Τώρα όμως οι συνθήκες είναι διαφορετικές.

ΚΑΤΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Συνεχίζουμε πως Sportday και "Τρελό του Χωριού" . Το όνομα του Κάτσε έχει παίξει δυνατά το τελευταίο διάστημα για τον Πανιώνιο. Ειδικότερα αν αποχωρήσει ο Μανώλης Σιώπης. Στον Ιστορικό βέβαια σκέφτονται περισσότερο τι θα κάνουν μεσοεπιθετικά αφού ο Μασούντ είναι φευγάτος, ο Μασούρας προς πώληση και ο Λάμπρου μπορεί να γυρίσει στον ΠΑΟΚ. Έτσι, το σενάριο για τον Αλβανό μέσο μπορεί να... παίξει μόνον αν συνδυαστεί και με την απόκτηση ενός παίκτη στην επίθεση. Και ο ΠΑΟΚ διαθέτει αρκετούς (βλ. Λημνιό).

Στην ίδια στήλη διαβάζουμε πως ο Μολέδο δεν έχει... απομακρυνθεί από τον ΠΑΟΚ, αφού απασχόλησε έντονα τον "δικέφαλο" το καλοκαίρι, όμως αποκτήθηκε τελικά ο Σαμπράνο. Ο τελευταίος θα αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη τον Γενάρη, οπότε το θέμα του Βραζιλιάνου μπορεί να ανοίξει και πάλι.

ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΥΝΑΕΙ Ο ΖΙΛΕ

Ενδιαφέρον θέμα από την Livesport και τον "ΚΛΙΚΑΔορο". Σύμφωνα με τη στήλη ο Γκιγιόμ Ζιλέ μόνο με... θαύμα θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό και η εξήγηση είναι κάτι παραπάνω από απλή. Αγωνίστηκε με την Ναντ στο ξεκίνημα της περιόδου, έπαιξε και με τον Ολυμπιακό, οπότε δεν έχει δικαίωμα να παίξει σε τρίτη διαφορετική ομάδα μέσα στη σεζόν! Και όλα αυτά με τον παίκτη να είναι αρκετά... χαλαρός, αφού πρόσφατα ανέβασε ποστ όπου παίζει... γκολφ.

Στην εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Χρήστος Αραβίδης κάνει ατομικές προπονήσεις στο Κορωπί με σκοπό να είναι έτοιμος ενόψει Γενάρη. Βέβαια θα πρέπει να ρίξει το κασέ του, αν θέλει να παίξει στην Ελλάδα, αρκετά γιατί το καλοκαίρι ζητούσε πολλά χρήματα.

ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΕΛΛΙΟΥ

Σύμφωνα με τον "πληροφοριοδότη" στην Ώρα των Σπορ ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει οριστικά στον Ολυμπιακό τον Γενάρη. Είναι κάτι που θα μπορούσε να είχε συμβεί από το καλοκαίρι, όμως ο Μπέσνικ Χάσι ήθελε φορ με διαφορετικά στοιχεία από του Έλληνα. Βέβαια αυτό σημαίνει πως θα έχουμε και κάποιες αποχωρήσεις στη γραμμή κρούσης.

Συνεχίζοντας, διαβάζουμε πως ο Κιβρακίδης έχει ουσιαστικά κλείσει στον ΠΑΟΚ και μένει να δούμε αν θα... μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη από τον Γενάρη. Αν φύγει και ο Γιαννιώτης για Ολυμπιακό πάντως, τότε η ομάδα του Περιστερίου θα έχει πρόβλημα.

ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ

Κλείνουμε με την εφημερίδα "Πράσινη". Όπως διαβάζουμε, η οικονομική κατάσταση είναι σε τόσο τραγικό σημείο στον Παναθηναϊκό, που οι παίκτες δεν έχουν την... πολυτέλεια του παλμογράφου στις προπονήσεις, ενώ κόπηκαν και τα συμπληρώματα διατροφής καθώς... κοστίζουν.

Όλα αυτά φυσικά έχουν επηρεάσει την ομάδα και ίσως εξηγούν σε ένα σημείο τους συχνούς τραυματισμούς των παικτών, αφού λείπουν σημαντικές μετρήσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK