Η νέα ιδέα για Καρσελά, ο... μαρτυριάρης Σαμπράνο, το ρεπό του Χίλιεμαρκ και ο "κομμένος" της ΑΕΚ

Πώς ο Λεμονής θέλει ν' ανεβάσει το ηθικό του Καρσελά για να τον εκμεταλλευτεί, γιατί ο Σαμπράνο μαρτύρησε όσα του είπε ο Σαββίδης, τι ισχύει με τον Χαρίση, πού συχνάζει ο Χίλιεμαρκ και ποιο παιδί του Μαϊστόροβιτς δεν χωράει πλέον στην ΑΕΚ. Τα πιο... παρασκηνιακά παρασκήνια του αθλητικού Τύπου.

Η νέα ιδέα για Καρσελά, ο... μαρτυριάρης Σαμπράνο, το ρεπό του Χίλιεμαρκ και ο "κομμένος" της ΑΕΚ

ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ... ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αν αναρωτιέται κανείς το λόγο που ο Κάρλος Σαμπράνο δημοσιοποίησε την κουβέντα που είχε με τον Ιβάν Σαββίδης ότι θ' αγοράσει τα δικαιώματά του, απάντηση θα βρει στον "ΚΛΙΚΑδόρο" της Live Sport. Ο Περουβιανός στόπερ δεν αντέχει άλλο το ρωσικό κρύο. Τι συγκρίνουμε τώρα; Τη Θεσσαλονίκη με το Καζάν; Η μέρα με τη νύχτα...

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΤΡΟΦΗ

Η διακοπή ευνοεί πειράματα - συμπεράσματα και λαμβάνοντας υπ' όψιν τα όσα διαβάζουμε στα "Παρασκήνια" του Γαύρου για το πλάνο του Τάκη Λεμονή, ο Μεντί Καρσελά ετοιμάζεται για νέα θέση προκειμένου να χωρέσει στην 11άδα. Ο Μαροκινός, που δεν κλήθηκε στην εθνική του και έμεινε στην Ελλάδα δουλεύοντας στις προπονήσεις, έχει δοκιμαστεί στ' αριστερά και ο προπονητής του Ολυμπιακού πιστεύει ότι μπορεί ν' ανταπεξέλθει. Το ερώτημα είναι ποιον θα "φάει" από την 11άδα.

ΧΑΡΙΣ-ΑΜΕΝΟΣ

Ο "τρελός του χωριού" γράφει στη Sportday για τον... έρανο που έχουν αρχίσει στη Σιντ Τρούιντεν για την αγορά του Χάρη Χαρίση από τον ΠΑΟΚ. Με τον 23χρονο κεντρικό χαφ βασικό οι Βέλγοι έχουν 5-1-3 ως τώρα στο πρωτάθλημα (5η θέση) και πιστεύουν ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας. Μόνο που φαίνεται ότι ο Χαρίσης θ' αντέξει μόνο λίγους μήνες στη... Λιμβουργία! Έχει ενημερώσει σχετικά αυτούς που πρέπει και αυτοί με τη σειρά τους τού ετοιμάζουν νέο συμβόλαιο (λήγει το καλοκαίρι του 2019). Αν υπάρχει και... όρος για χρόνο συμμετοχής, μην τον δούμε σύντομα ξανά στην Τούμπα.

ΑΪΝΤΕ(ΡΕΒΙΤΣ) ΣΤΟ ΚΑΛΟ

Ο "CATάδικός" της Γάτας μάς πληροφορεί για την προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου ν' απαλλάξει την ΑΕΚ από συμβόλαια που "βαριά" συμβόλαια. Το βαριά με διπλή έννοια. Διότι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς φαίνεται να λειτουργεί ως βαρίδι τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Σουηδός χαφ ήρθε κατ' εισήγηση Μαϊστόροβιτς για 3,5 χρόνια, αλλά μέχρι τώρα δεν. Εσείς γιατί λέτε πως ήρθε στον αφρό το όνομα του Χολτζχάουζερ; Τυχαία; Πρόκειται άλλωστε για χαφ με τα ίδια χαρακτηριστικά, αλλά πιο ταχύ (σε σκέψη και δράση).

ΒΟΛΤΑΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ

Στα "ΠΡΑΣΙΝΑ άλογα" της Live Sport βγάζουν καπέλο στον Όσκαρ Χίλιεμαρκ για το γεγονός πως αξιοποίησε κατάλληλα το ρεπό του από τον Παναθηναϊκό. Όχι με θαλάσσιο σκι όπως ο Τσάβες πριν από τρεις εβδομάδες. Μια βόλτα τόσο στο instagram του Σουηδού όσο και της εντυπωσιακής συντρόφου του, Έλιν Βας, φανερώνουν βόλτα στα νότια προάστια. Να ισχύει κάτι άλλο που δεν μας λένε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK