Ο... φευγάτος Σεμπά, ο Ουάρντα του MLS και ο ανήσυχος Μαρίνος

Ούτε ΠΑΟΚ, ούτε Ατρόμητος! Ποια ομάδα από το MLS θέλει τον Αμρ Ουάρντα. Το unfair play του Σεμπά στον Λεμονή και τον Ολυμπιακό, οι... σειρήνες για Λόπες και οι δεύτερες σκέψεις του Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. Τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων της Τετάρτης σε ένα κείμενο!

Ο... φευγάτος Σεμπά, ο Ουάρντα του MLS και ο ανήσυχος Μαρίνος

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα στο Contra.gr επιλέξαμε και μαζέψαμε τα καλύτερα παρασκήνια των εφημερίδων και σας τα προσφέρουμε στο...πιάτο. Καλή ανάγνωση.

Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ ΣΕΜΠΑ

Ξεκινάμε με την Sportday και τον "Τρελό του Χωριού" . Ο Ολυμπιακός έχει προτάσεις για τον Παπέ Σισέ, αλλά δεν πρόκειται να πουληθεί τώρα. Γνωρίζουν πως αν παίξει στην Ευρώπη κι άλλα παιχνίδια, η αξία του θα μεγαλώσει αρκετά. Έτσι όχι μόνο θα παραμείνει, αλλά γίνεται προσπάθεια να έρθει κι άλλος... Σισέ. Από την Γαλλία και ταλέντο. Τον ίδιο παίκτη πάντως βλέπει άλλη μία ελληνική ομάδα....

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, ο Σεμπά αποχώρησε από το "Καραϊσκάκης" την Τρίτη κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου! Μάλιστα ήταν δυσαρεστημένος με το γεγονός πως έγινε αλλαγή κόντρα στην Γιουβέντους. Μένει να δούμε αν θα δοθεί συνέχεια στο περιστατικό μετά τις... αποδεσμεύσεις των τελευταίων ημερών ή θα διαψευστεί από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδας.

ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΗ!

Πάμε και στην Γάτα και τον " Ευαγγελιστή" . Ο Θοδωρής Βασιλακάκης πέτυχε δυο γκολ στο διπλό ανατροπής του Ατρόμητου στην Κρήτη επί του Πλατανιά και σύμφωνα με την στήλη, έχει το πιο μεγάλο συμβόλαιο στην ομάδα. Αμείβεται με 150.000€ το χρόνο (υπέρβαση διετίας). Ο 29χρονος άσος έχει βάλει διάφορα μπόνους στο συμβόλαιο του, δυο εκ των οποίων είναι τα εξής:

-- Να πετύχει 7 γκολ (πέρσι είχε 6 με την Ξάνθη, φέτος είναι στα 2).

-- Να κληθεί στην... Εθνική Ελλάδας!

Συνεχίζοντας στην ίδια στήλη διαβάζουμε μικρά-μικρά με... μεγάλο ενδιαφέρον. Καταρχάς στην πιάτσα των agents βλέπουν μέχρι και εννέα αποχωρήσεις από τον Ολυμπιακό τον Γενάρη, ενώ τονίζεται πως μπορεί να επιστρέψει ο Γιαννιώτας! Όχι γιατί δεν τα πάει καλά στην Βαγιαδολίδ, αλλά γιατί ίσως τον χρειαστούν οι ερυθρόλευκοι για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΟΥΑΡΝΤΑ ΓΙΑ MLS

Σύμφωνα με την Livesport και τον " ΚΛΙΚΑΔορο " για τον Αμρ Ουάρντα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδα στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα το Λος Άντζελες! Μάλιστα το σενάριο να κατατεθεί πρόταση είναι μεγάλο, αφού στη μετοχική σύνθεση του συλλόγου υπάρχουν... Αιγύπτιοι, συμπατριώτες του άσου του Ατρόμητου (δανεικός από τον ΠΑΟΚ). Χρήμα πάντως έχουν, οπότε το οικονομικό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα.

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αρχίσει πλέον να σκέφτεται το μέλλον του. Και αυτό είναι μακριά από τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος τεχνικός δεν βλέπει προοπτική και σιγά-σιγά αντιλαμβάνεται πως... φθείρεται η εικόνα του με τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Παραμένει βέβαια στην ομάδα, όμως αν αποχωρήσει τα προβλήματα αναμένεται να... γιγαντώνουν.

ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΛΟΠΕΣ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε πως οι παίκτες των πράσινων δυσανασχέτησαν με τη διάρκεια του βίντεο που του έδειχνε ο Έλληνας τεχνικός. Σε σημείο που το κατάλαβε και ο ίδιος και.. συντόμευσε τη διαδικασία. Το κλίμα είναι... περίεργο στα αποδυτήρια και φαίνεται ακόμα και στα μικρά καθημερινά πράγματα.

Τέλος, ο Έλντερ Λόπες φαίνεται πως απασχολεί τους Τούρκους! Ο αδερφός του Μιγκέλ αγωνίζεται στην Καϊσερίσπορ και έχοντας τον ίδιο μάνατζερ, προσπαθούν να τον... σπρώξουν στους γείτονες.

Στην Ένωση βέβαια θέλουν να τον "δέσουν", αφού το συμβόλαιο του λήγει το 2019, καθώς στο πρόσωπο του βρήκαν μετά από καιρό μία αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK