Ο Σκίμπε έλυσε τις απορίες για τον Χριστοδουλόπουλο

Ο Μίχαελ Σκίμπε μίλησε ενόψει του αγώνα με το Γιβραλτάρ και αποκάλυψε γιατί δεν χρησιμοποίησε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο με την Κύπρο. Τι απάντησε για το αν αισθάνεται... τυχερός.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΚΗ ΒΕΝΤΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
skibe EUROKINISSI

Την Τρίτη στις 21:45 η Ελλάδα αντιμετωπίζει το Γιβραλτάρ στο "Καραϊσκάκης" και θέλει φυσικά μόνο νίκη για να συμμετέχει στα πλέι οφ. Το παιχνίδι θεωρείται εύκολη υπόθεση για την "γαλανόλευκη", οπότε η συνέντευξη Τύπου του Σκίμπε αναλώθηκε σε πιο... συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Μία από αυτές αφορούσε τη μη χρησιμοποίηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με την Κύπρο. Τι απάντησε ο Γερμανός τεχνικός;

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τις εμφανίσεις του Φορτούνη. Κάνει αυτά που λέμε και βοηθάει πολύ στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δουλεύουμε ομαδικά στην άμυνα και συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του. Ο Λάζαρος είναι πίσω μαζί μας, διότι είναι σε φόρμα.

Ήθελα καλή άμυνα και στα δυο κομμάτια του γηπέδου και ο Μάνταλος βοηθούσε πολύ τον Τοροσίδη και οι Σταφυλίδης - Τζαβέλλας είναι καλό δίδυμο σε άμυνα και επίθεση, γι’ αυτό δεν έπαιξε με την Κύπρο. Ο Λάζαρος είναι σε καλή κατάσταση και ίσως παίξει αύριο ή στα επόμενα ματς. Όσο για την αγάπη των παικτών, εγώ αγαπώ περισσότερο τους παίκτες μου απ’ ό, τι οι ίδιοι εμένα", είπε βάζοντας στο... παιχνίδι και τον Φορτούνη.

Σε ερώτηση για το αν αισθάνεται τυχερός με τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων, τόνισε:

"Προσωπικά, δεν ενδιαφέρομαι για τα άλλα ματς. Διότι δεν θέλω να επηρεάζομαι και θέλω να συγκεντρώνομαι σε αυτά που πρέπει να κάνω. Με ενδιέφερε τι έγινε στο άλλο ματς μετά το παιχνίδι μας. Πριν, δεν με ενδιέφερε. Για τους παίκτες και τοstaffείναι λίγο διαφορετικό και ίσως επηρεάζονται λίγο παραπάνω.

Οι παίκτες παίζουν με την καρδιά τους για την ομάδα και την Ελλάδα. Οι παίκτες έρχονται για να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτοί. Είμαστε καλύτεροι στην άμυνα απ’ ό, τι στην επίθεση, αλλά προσπαθούμε και θα δουλέψουμε για να είμαστε καλοί και στα δυο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK