Ποιος Στανόγεβιτς; Αυτός έφυγε σε... τρεις ώρες!

Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς δεν πλησίασε καν το ρεκόρ του Μάριο Μπερέτα που έκατσε στον πάγκο του ΠΑΟΚ μόλις 38 μέρες. Κι αν αυτό του Ιταλού κόουτς σας φαίνεται υπερβολικό, τότε εκείνο του Έλληνα προπονητή με τις... 3 ώρες(!) είναι... έπος!

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
alefantos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Σωτήριον έτος 2002. Ο Φωστήρας έχει ανέβει στην Β' Εθνική, όμως η σεζόν είναι... επεισοδιακή για τον "φονέα των γιγάντων". Παρότι αγωνιστική η ομάδα... πετούσε, στον πάγκο είχαμε συνεχείς αλλαγές.

Σε σημείο που έξι διαφορετικοί τεχνικοί ανέλαβαν το τιμόνι της ομάδας. Ο λόγος για τους Βαγγέλη Βλάχο (παραιτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2002), Σίμο Καραγιαννίδη (μπαλαντέρ στις ενδιάμεσες απολύσεις), Νίκο Κουρμπανά, Νίκο Αργυρούλη και Ευθύμη Γεωργούλη.

Όπως πολύ σωστά παρατηρήσατε λείπει ένας. Αυτός ο ένας είναι ο Νίκος Αλέφαντος! Στις 11/9/2002 ο μπαρουτοκαπνισμένος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του Φωστήρα, μετά την παραίτηση του Βαγγέλη Βλάχου, όμως έλυσε τη συνεργασία του τρεις ώρες αργότερα!

Για την ιστορία ο Φωστήρας τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής, πίσω από Χαλκηδόνα (αργότερα Ατρόμητο), Πανηλειακό και Απόλλων Καλαμαριάς.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK