Οι... big 6 στον Βασιλειάδη

Κάλεσμα σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, με σκοπό να συζητηθεί το πλαίσιο των μετακινήσεων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Συνεδρίαση του πρώτου υπουργικού συμβουλίου για το 2018 σήμερα στην βουλή.Στην φωτογραφία ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης,Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
vasiliadis EUROKINISSI

Λίγο το τεταμένο κλίμα που υπάρχει ανάμεσα στους "μεγάλους" του ελληνικού ποδοσφαίρου, λίγο και η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας που έφερε το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ για τη φάση των "8", θορύβησε τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Έτσι, έστειλε επιστολές στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Πανιώνιος και ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σκοπό να μιλήσουν για το πλαίσιο των μετακινήσεων των οπαδών μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτό έτσι ώστε να μην υπάρχουν παράπονα από καμία πλευρά, ειδικότερα τώρα που το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελευταία του φάση και η μάχη για τον τίτλο έχει... ανάψει.

Η συνάντηση είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη στις 11 το πρωί και μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν οι ΠΑΕ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK