Ο τερματοφύλακας - σκόρερ της Εθνικής Ελπίδων

Ένα ασυνήθιστο γεγονός έλαβε χώρα στο Ηράκλειο, όταν ο τερματοφύλακας της Ενικής Κ19, Μάριος Σιαμπάνης, πήρε εντολή να εκτελέσει εκείνος το πέναλτι κόντρα στην Ρωσία και όχι ο παίκτης που είχε στήσει τη μπάλα στην άσπρη βούλα (VIDEO)!

Ο τερματοφύλακας - σκόρερ της Εθνικής Ελπίδων

Η Εθνική Ελλάδας των Νέων πήρε σπουδαία νίκη με ανατροπή του σκορ κόντρα στην Ρωσία για τον προκριματικό γύρο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 21ο λεπτό με τον Τιχιζιάν για να ισοφαρίσει η "γαλανόλευκη" με τον... τερματοφύλακα της!

Το παράξενο στην όλη φάση είναι πως αρχικά την εκτέλεση του πέναλτι είχε αναλάβει άλλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος προτού σουτάρει γύρισε το κεφάλι του προς τον πάγκο. Εκεί έλαβε την εντολή να φύγει από το σημείο και ο Σιαμπάνης με αριστοτεχνική εκτέλεση ισοφάρισε στο 45ο λεπτό.

Το τελικό 2-1 για την Ελλάδα έκανε ο Εμμανουηλίδης στο 75ο λεπτό, χαρίζοντας ταυτόχρονα την πρόκριση στην επόμενη φάση!

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΣΑΡΓΚΑΝΗΣ

Ο 18χρονος άσος του ΠΑΟΚ, που πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019 και όχι για περισσότερα... χρόνια, θύμισε αρκετά τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Νίκο Σαργκάνη. Ο "Φάντομ" πέτυχε έξι γκολ ως ποδοσφαιριστής και τα πέντε από αυτά ήταν με εκτελέσεις πέναλτι!

Συνολικά στην καριέρα του έστησε τη μπάλα στην άσπρη βούλα οκτώ φορές, ευστοχώντας όμως στις πέντε από αυτές. Το άλλο του γκολ είναι με... σουτ!

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK