"Σταμάτησε ένα πρωτάθλημα, δεν θα γινόταν διακοπή ενός αγώνα;"

Η ατάκα του Μηνά Λυσάνδρου για τα 17 πρωτοσέλιδα σε ολόκληρο τον πλανήτη, την άδεια οπλοφορίας, την αποβολή από την ECA και την απόφαση του πρωθυπουργού να διακόψει το πρωτάθλημα.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
lisandrou EUROKINISSI

Μετά από σχεδόν έξι ώρες δίκης, οι νομικοί εκπρόσωποι τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ ξαναπήραν το λόγο. Ο πρώτος που μίλησε ήταν ο Μηνάς Λυσάνδρου, ο οποίος κάποια στιγμή... ξέσπασε για την όλη διαδικασία λέγοντας πως το θέμα της εισόδου του Ιβάν Σαββίδη έκανε το γύρο του κόσμου.

"Έχουμε ένα παγκόσμιο φαινόμενο, μπήκε ο ιδιοκτήτης συνοδευόμενος και με όπλο. Το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη. Αυτό ήταν σοκαριστικό, αν δεν ήταν δεν θα ήταν πρωτοσέλιδο στην Ευρώπη. Σας προσκομίζουμε 17 πρωτοσέλιδα.Από το BCC και το CNN μέχρι τη Μάλτα και τον Παναμά.Πριν άκουσα τόση συζήτηση για το αν έχει η όχι άδεια οπλοφορίας ο κ. Σαββίδης.

Εδώ έχουμε κάτι πρωτοφανές μπήκε πρόεδρος ομάδας μέχρι τη σέντρα μαζί με την ασφάλειά του. Αν δεν ήταν κόντρα στα αθλητικά ιδεώδη δεν θα υπήρχε απόφαση της ΕCA για την αποβολή του ΠΑΟΚ. Υπήρξε συνάντηση με τον πρωθυπουργό και από εκεί αποφασίστηκε διακοπή του πρωταθλήματος. Είναι δυνατόν να διακόπτεται ένα ολόκληρο πρωτάθλημα και δεν είναι λογική η διακοπή ενός αγώνα;", είπε αρχικά και συνέχισε:

" Ο Πρωθυπουργός δεν περίμενε ούτε τον αγώνα του ΠΑΣ με τον Απόλλωνα το ίδιο βράδυ και τον ανέβαλε και αυτόν. Ήταν τόσο ακαριαία η απόφαση κι εμείς συζητάμε αν έχει άδεια οπλοφορίας ο Σαββίδης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK