Στην Ελλάδα όλοι ρεπό, στην Ισπανία παίζουν κανονικά

Tην ώρα που στο ελληνικό πρωτάθλημα πήραν άπαντες...ρεπό λόγω των πλέι οφ της Ευρωλίγκας, στην Ισπανία αγωνίζονται κανονικότατα όλοι εκτός από τις ομάδες που παίζουν στα πλέι οφ.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
balla EUROKINISSI SPORTS

Για τους μη υποψιασμένους παρατηρητές, να ενημερώσουμε ότι αυτό το σαββατοκύριακο δεν υπάρχει πρωτάθλημα στην Α1.

Και αυτό γιατί όλος ο οργανισμός του πρωταθλήματος προτίμησε να προσαρμοστεί στις ανάγκες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού οι οποίοι αυτές τις ημέρες τα δίνουν όλα για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας (στις σειρές με τη Ρεάλ και τη Ζαλγκίρις αντίστοιχα).

Στην Ισπανία πάλι, η πολύ πιο ανταγωνιστική ACB δεν παίρνει χαμπάρι. Ανέβαλλε μόνο τον αγώνα της Ρεάλ με την Μπασκόνια (που την εκπροσωπούν στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας) αλλά οι υπόλοιποι θα παίξουν κανονικά και με το νόμο!

Είναι να απορεί κανείς. Στο πρωτάθλημά μας παίζουν μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και οι υπόλοιποι βολεύονται στο ρόλο του κομπάρσου; Και αν, τέλος πάντων, διευκολύνονται οι αιώνιοι στις υποχρεώσεις τους, γιατί δεν γίνεται το ίδιο και με την ΑΕΚ η οποία θα πρέπει να περιμένει μέχρι τις 28 Απριλίου για να δώσει επίσημο αγώνα πριν ριχθεί στη μάχη του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ;

Ειρήσθω εν παρόδω για το Σαββατοκύριακο του φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ έχει προγραμματιστεί κανονικά αγωνιστική στην Α1.

Ν.Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK