Σχολίασε με... Στικούδη το πέναλτι στον Βαρέλα ο διαιτητής Θάνος!

Τι σχέση έχει η Κυριακή των Βαΐων με το πέναλτι του Μιχάι πάνω στον Βαρέλα και την Κατερίνα Στικούδη; Το ποστάρισμα του διαιτητή Θάνου, που σφύριξε στο Αγρίνιο, θα σας λύσει όλες τις απορίες (φωτογραφίες).

Σχολίασε με... Στικούδη το πέναλτι στον Βαρέλα ο διαιτητής Θάνος!
thanos stikoudi

Το παιχνίδι στο Αγρίνιο ήταν γερό κρας τεστ για τον ΠΑΟΚ αφού η ομάδα του Δέλλα έδειχνε μεταμορφωμένη στα τελευταία παιχνίδια της, ενώ το γήπεδο του Παναιτωλικού αποτελεί δύσκολη έδρα για όλους της big 4 ( big 3 πλέον μετά τις τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό).

Τελικά το διπλό ήρθε με.. επεισοδιακό τρόπο στο φινάλε. Ο Μιχάι πήγε... καροτσάκι τον Βαρέλα στην περιοχή και ο διαιτητής Δημήτρης Θάνος, που ήταν μπροστά στη φάση, έδωσε την εσχάτη των ποινών με τον Αλέκσάνταρ Πρίγιοβιτς να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να στέλνει τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Σχολίασε με... Στικούδη το πέναλτι στον Βαρέλα ο διαιτητής Θάνος!

Τα όσα επακολούθησαν ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενα. Οι... αντίπαλοι έκαναν λόγο για ανύπαρκτο πέναλτι, οι... φίλοι το αντίθετο και οι παράγοντες άρχισαν να τσακώνονται στα social media.

Τα social media όμως επέλεξε και ο άνθρωπος που τα ξεκίνησε όλα! Βλέπετε, ο Δημήτρης Θάνος έχει λογαριασμό στο facebook και λίγο μετά το τέλος του αγώνα εξέφρασε την αγανάκτηση του ποστάροντας... Κατερίνα Στικούδη! Πιθανότατα δε να το έκανε μέσα από τα αποδυτήρια του γηπέδου του Αγρινίου

"Άρον άρον σταύρον (σταύρωσον μάλλον ήθελε να πει) αυτόν" , έγραψε και πόσταρε το τραγούδι της γνωστής τραγουδίστριας - μοντέλου - τηλεπερσόνας - παρουσιάστριας - όλο και κάτι θα ξεχάσαμε - με τον... μηνυματικό τίτλο: "Eνθάδε Κείται" .

Τι ήθελε να πει ο ποιητής - διαιτητής; Πως άρχισε το... θάψιμο και του κάναμε και την... κηδεία για την κρίσιμη απόφαση του στο ματς. Τουλάχιστον να του δώσουμε συγχαρητήρια και για την... έμπνευση και για την... τόλμη του να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του στα social media. Ειδικά οι Έλληνες διαιτητές (φοβικά όντα γαρ) σπανίως το κάνουν

ΥΓ. Ο Θάνος απαντάει και σε φίλη του ακόλουθο, που δεν της αρέσει η... τραγουδίστρια Στικούδη. Εξηγώντας της τον λόγο που την επέλεξε -λόγω στίχου- και όχι επειδή βρίσκεται στα ... μουσικά του γούστα.

Σχολίασε με... Στικούδη το πέναλτι στον Βαρέλα ο διαιτητής Θάνος!

I.Β.ΜΙΧΟΣ

News 24/7

24MEDIA NETWORK