Τρολάρει... με Μπέκαμ τον Γιώργο Μίνο ο Τζαβέλλας

Μετά την... Ομηρική "μάχη" του με τον Γιώργο Μίνο στον αέρα της ΕΡΤ και τη διαφήμιση με... λουκάνικα, ο Γιάννης Κοντοές ήρθε εκ νέου στο προσκήνιο στα social media, με το εξής ερώτημα. Ποιος είναι πιο όμορφος; Αυτός ή ο Ντέιβιντ Μπέκαμ (pic&vid).

Τρολάρει... με Μπέκαμ τον Γιώργο Μίνο ο Τζαβέλλας

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε ο Γιάννης Κοντοές φιλοξενήθηκε στην " Αθλητική Κυριακή " και κάποια στιγμή κλήθηκε να πει την άποψη του για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Ο άσος του Απόλλωνα έκανε το... λάθος να πει πως η Ένωση είναι πιο... ομάδα από τον "δικέφαλο του βορρά" και όταν έγινε σύνδεση με τον Γιώργο Μίνο από την Θεσσαλονίκη, επακολούθησε το έλα να δεις!

"Πώς είναι δυνατόν να λες ότι δεν έχει βρει ακόμα τη χημεία της μίας ομάδα που έχει 14 συνεχόμενες νίκες και έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε αυτό το διάστημα ο Πασχαλάκης;", αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να απαντά με ψυχραιμία, σε ένα διάλογο που κράτησε κοντά δυο με τρία λεπτά!

Ο Κοντοές πάντως είχε γίνει... viral και το καλοκαίρι, όταν πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση με λουκάνικα, με αφορμή τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Ρεάλ και Γιουβέντους.

Ένας εκ των... κολλητών του Κοντοέ, θέλησε να τον... τρολάρει μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, βάζοντας στο κόλπο τόσο τον Γιώργο Μίνο όσο και τον... Ντέιβιντ Μπέκαμ!

" Να μας πει ο Γιώργος Μίνος ποιος είναι πιο όμορφος!! Κοντοές ή Μπέκαμ;", έγραψε ο Γιώργος Τζαβέλλας και έγινε ένας μικρός χαμός.

Τρολάρει... με Μπέκαμ τον Γιώργο Μίνο ο Τζαβέλλας

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK