"Ποδοσφαιρική μαφία και ληστεία στη Μαδρίτη"

Από ληστεία στη Μαδρίτη, μέχρι μαφία του ποδοσφαίρου. Οι αντιδράσεις του Μπάρτον και του Τσιλαβέρτ στο πέναλτι εναντίον της ιταλικής ομάδας στο 93' απλά... δεν υπάρχουν.

"Ποδοσφαιρική μαφία και ληστεία στη Μαδρίτη"

Στο παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γιουβέντους στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου πήγαμε να γίνουμε μάρτυρες ενός ποδοσφαιρικού θαύματος.

Κι αυτό, διότι οι Ιταλοί είχαν ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου γύρου στο Τορίνο, σκοράροντας κι αυτοί με τη σειρά τους τρία γκολ στην Μαδρίτη.

Μέχρι που μία απόφαση του διαιτητή στο 93' ήρθε να "πυροδοτήσει" το κλίμα και να στείλει τη "Βασίλισσα" στην άσπρη βούλα.

Ο Τζίτζι Μπουφόν έξαλλος για το σφύριγμα, μιλώντας σε έντονο ύφος προς τον ρέφερι, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευστόχησε στο πέναλτι, έστειλε τους μαδριλένους στα ημιτελικά του Champions League και όπως είναι λογικό, τα "νεύρα" εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο.

Με τον Τζόι Μπάρτον και τον Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ να μην "καλοβλέπουν" την υπόδειξη του άρχοντα του αγώνα που έκρινε και το παιχνίδι, πήραν... το όπλο τους από το Twitter και τη σχολίασαν καυστικά.

Πρώτος ο Παραγουανός παλαίμαχος τερματοφύλακας έγραψε ότι " Η ποδοσφαιρική μαφία αφήνει έξω τη Γιουβέντους", ενώ ο Άγγλος ποδοσφαιριστής πόσταρε χαρακτηριστικά πως " Μόλις λήστεψαν μία Γηραιά Κυρία στην Μαδρίτη. Καλέστε την αστυνομία...".

ΔΕΙΤΕ ΤΑ TWEETS:

News 24/7

24MEDIA NETWORK