Πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού... εγκατέλειψε το παιδί του!

Ποδοσφαιριστής που πέρασε για ένα φεγγάρι από τον Ολυμπιακό και... μοσχοπουλήθηκε μήνα Γενάρη, έχει μπλεξίματα με τις δικαστικές αρχές της Ελβετίας! Αιτία; Το παιδί που έκανε με πρώην σύντροφο του και δεν... αναγνωρίζει.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ (30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE-ΦΙΕΣΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2016) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΙΝΤΕΓΕ
Olympiakos omadiki EUROKINISSI

Από το 2007 μέχρι και το 2009 ο Ιντέγε Μπράουν αγωνίστηκε στην Ελβετία για λογαριασμό της Ξαμάξ. Εκεί γνώρισε την Φρανσίσκα Ερόλ, που εργαζόταν ως γραμματέας στον σύλλογο, με την οποία απέκτησαν έναν γιο!

Το κακό είναι πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού δεν... αναγνωρίζει το παιδί και μάλιστα το 2014 οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν στα δικαστήρια, που υποχρέωσαν τελικά τον διεθνή άσο να πληρώσει 225.000 δολάρια ως αποζημίωση για την ανατροφή του παιδιού.

Ο Ιντέγε, ωστόσο, δεν... πλήρωσε το ποσό ( δεν ξεκαθαρίζεται αν έδωσε λιγότερα χρήματα) και πλέον η υπόθεση θα περάσει ξανά στις δικαστικές αίθουσες. Η Φρανσίσκα Ερόλ ξέσπασε στην εφημερίδα "SUN", ζητώντας από τον 29χρονο επιθετικό να αναλάβει τις ευθύνες του.

"Είναι ντροπή μία προσωπικότητα που εκπροσωπεί την Νιγηρία σε ολόκληρο τον κόσμο να μην σέβεται μία δικαστική απόφαση και να εγκαταλείπει το ίδιο του το αίμα", δήλωσε η κοπέλα που έχει έρθει σε επικοινωνία με την πρεσβεία της Νιγηρίας στην Ελβετία έτσι ώστε να βρεθεί λύση.

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK