Το 2017 ήταν η χρονιά του Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ πραγματοποίησε... σούπερ χρονιά που αποτυπώνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους αριθμούς του. Σε 32 επίσημες εμφανίσεις σε συλλογικό επίπεδο, διέλυσε τα δίχτυα και μεταμορφώθηκε σε επιθετικό.... δεκάρι (VIDEOS)!

Το 2017 ήταν η χρονιά του Μπεργκ
berg

Το 2016 δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς πέτυχε μόλις πέντε γκολ στην Super League Σουρωτή μέχρι τα μέσα Γενάρη. Από εκείνη την περίοδο μέχρι και σήμερα ο Σουηδός επιθετικός μεταμορφώθηκε σε... κίλερ!

Πήρε από το χεράκι τον Παναθηναϊκό και τον βοήθησε να τερματίσει αξιοπρεπώς τη σεζόν, μετά τη... λαίλαπα Στραματσόνι, ενώ το καλοκαίρι αποχώρησε από το "τριφύλλι" με προορισμό την Αλ Αΐν και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με την πρόκριση της Σουηδίας στο Μουντιάλ του ερχόμενου καλοκαιριού.

Κοιτώντας πιο αναλυτικά τους αριθμούς του Μπεργκ η αλήθεια είναι πως έχουμε εντυπωσιαστεί, αφού ο 31χρονος φορ μετρά: 34 επίσημες εμφανίσεις, 28 γκολ και 11 ασίστ σε συλλογικό επίπεδο. Δηλαδή έχει συμμετοχή σε 39 τέρματα, 5 περισσότερα από τις συμμετοχές του!

Μπορεί το ξεκίνημα του στα ΗΑΕ να ήταν κάπως λίγο δύσκολο, καθώς προσπαθούσε να προσαρμοστεί στις συνθήκες, όμως εδώ και ενάμισι μήνα όχι μόνο θυμίζει τον παλιό καλό Μπεργκ στο σκοράρισμα, αλλά έχει αναλάβει το ρόλο του φορ-δεκαριού.

Όλα αυτά με φόντο το Παγκόσμιο Κύπελλο που φυσικά δεν θέλει να χάσει με τίποτα... Τώρα όσον αφορά τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στην Ελλάδα; Με τη σεζόν που κάνει στα ΗΑΕ, δύσκολο να τον αφήσουν να φύγει με το... αζημίωτο.



News 24/7

24MEDIA NETWORK