Σήμερα οι τελικές εξετάσεις για Κολοβό

Την Δευτέρα θα υποβληθεί σε νέα σειρά εξετάσεων ο Δημήτρης Κολοβός, με σκοπό να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στο ματς με την Λόκερεν. Φόβοι για ρήξη χιαστών. Θέλει να τον κρατήσει η Μέχελεν!

Σήμερα οι τελικές εξετάσεις για Κολοβό
kolovos

Στις 7 Ιανουαρίου του 2012, ο Δημήτρης Κολοβός σε ηλικία 18 ετών, κι ενώ είχε αρχίσει να παίζει και να σκοράρει με τον Πανιώνιο, είδε την ατυχία να του χτυπά για πρώτη φορά την πόρτα.

Κόντρα στον Εργοτέλη υπέστη ρήξη χιαστών και έμεινε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Τους επόμενους μήνες, ωστόσο, όχι μόνον επέστρεψε, αλλά κατάφερε με τις εμφανίσεις του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό!

Ο εφιάλτης φαίνεται πως... επιστρέφει πέντε χρόνια αργότερα, αφού κόντρα στην Λόκερεν ( με τη φανέλα της Μέχελεν πλέον), ο 23άχρονος άσος πάνω σε μία κόντρα με τον Γκαλίτσιο χτύπησε και όλα δείχνουν πως υπέστη ξανά ρήξη χιαστών.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Δευτέρα το απόγευμα, αφού ο παίκτης θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων με σκοπό να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Στο Βέλγιο κάνουν λόγο πως η Μέχελεν θέλει να στηρίξει τον παίκτη της και δεν αποκλείεται να του προτείνει να παραμείνει και τη νέα περίοδο!

Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, αφού αγωνίζεται εκεί ως δανεικός ( οι Βέλγοι αναφέρουν πως υπάρχει ρήτρα 1.500.000€).

News 24/7

24MEDIA NETWORK