Κούγιας στο Contra.gr: "800.000€ για Μασούρα; Κωμικό το ποσό!"

Τελικά ο Γιάννης Μασούρας θα πάει στον Ολυμπιακό ή όχι; Ο ποδοσφαιρικός... πατέρας του ταλαντούχου πολυθεσίτη της ΑΕΛ αποκαλύπτει στο Contra.gr με ποιο ποσό παραχωρείται, ποιος είναι ο μέντορας του και από ποιο πρωτάθλημα του εξωτερικού περιμένουν επίσημη πρόταση.

Κούγιας στο Contra.gr: "800.000€ για Μασούρα; Κωμικό το ποσό!"
koutris masouras EUROKINISSI

Το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας το απόγευμα της Πέμπτης δεν έβγαλε μόνο την τέταρτη ομάδα της κληρωτίδας για τη φάση των "4", αλλά και μία είδηση. Η παρουσία του Αλέξη Κούγια στο γήπεδο τροφοδότησε σενάρια που θέλουν τον νεαρό Μασούρα, να κλείνει στον Ολυμπιακό!

Κι όσοι μπερδεύεστε με εκείνον του Πανιώνιου ( Γιώργο) γράψτε λάθος, παρότι το όνομα του έχει ακουστεί επίσης για τους "ερυθρόλευκους". Ο... ντόρος έγινε για τον Γιάννη, τον 21χρονο δεξιό φουλ μπακ ο οποίος έχει παίξει μέχρι και στο αριστερό "φτερό" της επίθεσης των "βυσσινί".

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ / ΚΟΥΓΙΑΣ(Α) ΟΥΑΡΝΤΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
kougias warda EUROKINISSI

Οι φήμες ανέφεραν πως το deal έκλεισε στις 800.000€ με τον νεαρό να είναι "καπαρωμένος" από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτά για τις φήμες. Ο ποδοσφαιρικός... πατέρας του Γιάννη Μασούρα όμως έχει αντίθετη άποψη και την εξέφρασε μέσω του Contra.gr!

"800 χιλιάρικα ο Μασούρας; Το ποσό είναι κωμικό", μας είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας πατώντας... delete στο ποσό που προαναφέραμε. Ο ίδιος γνωρίζει καλά τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, τον οποίο έκανε επαγγελματία σε ηλικία 15 ετών όταν βρισκόταν στην Παναχαϊκή μαζί με τους Πλέγα, Φατιόν, επίσης "παιδιά" του γνωστού ποινικολόγου.

"Ο Γιάννης είναι πολύ ταλαντούχος και η αξία του αυτή τη στιγμή είναι η τριπλάσια και ίσως παραπάνω. Δεν πρόκειται να φύγει με λιγότερα χρήματα από την ΑΕΛ, με την οποία έχει ακόμα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο".

Το όνομα του πάντως συνεχίζει να "παίζει" για τον Ολυμπιακό μιας και εντυπωσιάζει. Πως και τον εμπιστεύτηκε ο Ηλίας Φυντάνης;

"Οι προηγούμενοι προπονητές τον είχαν στην Κ20. Κανείς δεν τον πίστευε. Ο Ηλίας τον ήξερε από την Παναχαϊκή. Μαζί του έκανε ντεμπούτο το 2014 (στο 3-0 της Παναχαϊκής κόντρα στον Βύζα Μεγάρων). Είναι τυχερός που έχει τον Ηλία και μαθαίνει πράγματα".

Ωραία, ο Ολυμπιακός όπως μας λέτε δεν τον έχει κλείσει. Υπάρχει ενδιαφέρον από αλλού;

"Για τον Γιάννη είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δουλέψει σκληρά. Τον έχουν παρακολουθήσει τόσο από την Γερμανία όσο και την Ολλανδία. Είναι γνωστό το όνομα του πλέον εκεί που πρέπει και αν συνεχίσει έτσι, τότε η βολιδοσκόπηση σύντομα θα γίνει επίσημη πρόταση. Δεν έχει μάνατζερ όμως, εγώ γνωρίζω καλά τον πατέρα του και με εμπιστεύεται, οπότε αν έρθει η ώρα θα γίνει το καλύτερο για το παιδί και την ΑΕΛ".

Ψάχνοντας λίγο περισσότερο την υπόθεση, μάθαμε πως σίγουρα το ένα ματς που ήρθαν για τον Γιάννη Μασούρα ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό τον Οκτώβριο που μας πέρασε, όταν έπαιξε ως αριστερός... εξτρέμ!

Ο παίκτης πάντως ήταν πρωταγωνιστής για την ΑΕΛ στα διπλά ματς κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου μέτρησε τρία γκολ και βοήθησε να έρθει η ιστορική πρόκριση στους "4" του θεσμού. Αν συνεχίσει έτσι, η πρόταση που ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας πιθανότατα δεν θα αργήσει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK