Με λεφτά από αγωγή ο Κούγιας υπόσχεται μεταγραφές για την ΑΕΛ

Με ποιον ήρθε σε αντιπαράθεση ο Αλέξης Κούγιας, τι του χρεώνει και πόσους παίκτες θα φέρει από τα χρήματα που θα... κερδίσει!

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Κούγιας EUROKINISSI

Μια επιστολή παραίτησης από την ερασιτεχνική ΑΕΛ αποτέλεσε την αφορμή για το φρέσκο επεισόδιο στην κόντρα του Αλέξη Κούγια με συγκεκριμένα άτομα στην Ερασιτεχνική.

Ο Αντώνης Τσαγκάλης αποχώρησε από το σχήμα των "βυσσινί" και στο κείμενο που υπέγραψε και δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "Ελευθερία" επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ χαρακτηρίζοντάς τον, εμμέσως πλην σαφώς, ψεύτη, λασπολόγο και χυδαίο. Μέχρι και στη στρατιωτική θητεία του ως... ΟΥΚά αναφέρθηκε προτρέποντας τον να " φέρει το δίπλωμα και τη σειρά του γιατί ψάξαμε αλλά δεν το βρήκαμε".

Πάνω σ' αυτούς τους ισχυρισμούς στάθηκε ο Αλέξης Κούγιας και πέρασε στην αντεπίθεση. Έβγαλε τα δικά του τόξα από τη φαρέτρα και εξαπέλυσε τα βέλη του. Αν η αγωγή του, που προανήγγειλε πως θα κάνει, θα βρει στόχο, το δικαστήριο θα κρίνει.

Κατά τον ίδιο τον γνωστό δικηγόρο, " θα μετρήσετε πολλούς μήνες φυλάκιση και θα πληρώσετε και δύο μεταγραφές για την ΑΕΛ αποζημίωση", απευθυνόμενος τόσο για τον Αντώνη Τσαγκάλη όσο και στην εφημερίδα που δημοσίευσε την επιστολή.

Είναι μάλιστα διατεθειμένος να τραβήξει στα άκρα το σχοινί, αφού " συγγνώμες από γιατρούς οικογενειάρχες, εκδότες, διευθυντές συντάξεως και δημοσιογράφους υπεύθυνους σελίδων για αυτή τη βρωμιά που γράψατε και δημοσιεύσατε δεν γίνονται δεκτές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK