Εκπληξη με πρώην φορ του ΠΑΟ για "αντι-Γκερέρο" κάνει η Λεγανές!

Ποιον πρώην επιθετικό του Παναθηναϊκού προορίζει η Λεγανές ως τον παίκτη που θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Άνχελ Γκερέρο σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα; Διαβάστε το στόρι.

FC Barcelona's Samuel Umtiti, right, duels for the ball against Leganes' Miguel Angel Guerrero during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Samuel Umtiti, right, duels for the ball against Leganes' Miguel Angel Guerrero during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Leganes at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Feb. 19, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Με την απόκτηση του Ισπανού φορ Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο απ' την Λεγανές, ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ένα ακόμη σημαντικό κομμάτι στο... παζλ του νέου "ερυθρόλευκου" ρόστερ.

Στον αντίποδα, η ομάδα της Μαδρίτης, που τερμάτισε 17η στην κούρσα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έμεινε δίχως επιθετικό "γρανάζι", αφού και ο έτερος στράικερ, Κλοντιό Μποβί θα επιστρέψει στην Θέλτα, όπου και ανήκει.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η Λεγανές του Δημήτρη Σιόβα θα χρειαστεί ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση και απ' ότι λένε τα ρεπορτάζ της Ισπανίας και δη της Βραζιλίας έχει βρεθεί ήδη ο... εκλεκτός. Πρόκειται για τον πρώην "πράσινο", Λουτσιάνο Νέβες που στα τέλη Μαΐου έλυσε με κάθε επισημότητα το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Λουτσιάνο EUROKINISSI

Αν και ο 25χρονος Βραζιλιάνος τον Σεπτέμβρη του '17 στον αγώνα με την Λάρισα έζησε για ακόμη μια φορά τον εφιάλτη του σοβαρού τραυματισμού -χιαστοί- που τον ταλανίζει απ' την εποχή ακόμα που έπαιζε στην Κορίνθιανς, φαίνεται πως η τύχη θα του χαμογελάσει ξανά.

Μια τέτοια εξέλιξη, πάντως θα έχει την δικιά της... απόχρωση "αιωνίων". Ο Γκερέρο στον Ολυμπιακό απ' την Λεγανές και ο Λουτσιάνο το αντίστροφο, συμπαίκτης με τον Δημήτρη Σιόβα.

Βέβαια, ο 25χρονος φορ δεν είναι άγνωστος στη συγκεκριμένη ομάδα, αφού είχε αγωνιστεί εκεί 27 φορές, σκοράροντας και τέσσερα 4 γκολ. Ο Νέβες είχε περάσει το '16-'17 από την Λεγανές όντας δανεικός από την Κορίνθιανς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK