Άρχισαν τα όργανα: ο Μαρινάκης, o Αλαφούζος και το τηλεοπτικό ντέρμπι

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως εφέτος η κόντρα Μαρινάκη-Αλαφούζου θα "χοντρύνει" λόγω των τηλεοπτικών εξελίξεων.

Άρχισαν τα όργανα: ο Μαρινάκης, o Αλαφούζος και το τηλεοπτικό ντέρμπι

Η κόντρα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού και πιο συγκεκριμένα Μαρινάκη-Αλαφούζου, είναι αυτή που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια σε αθλητικό πλαίσιο και σε κάποιες των περιπτώσεων και πέραν αυτού. Εσχάτως, η κόντρα επανήλθε, για πρώτη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, με αφορμή την ανακοίνωση του τριφυλλιού για τη διαιτησία.

Η αλήθεια είναι πως, πλέον, η διαμάχη των "αιωνίων" αντιπάλων περνά σε προσωπικά επίπεδα με τους δύο επιχειρηματίες να "χοντραίνουν" την κόντρα αγγίζοντας τα... όρια του τηλεοπτικού. Βλέπετε, όπως έχουμε γράψει και σε προηγούμενα κείμενα, εφέτος υπάρχει μία ιδιάζουσα κατάσταση και έχει να κάνει με τις εξελίξεις στα τηλεοπτικά με τις περίφημες άδειες.

Γιάννης Αλαφούζος και Βαγγέλης Μαρινάκης είναι δύο εκ των τεσσάρων που έκαναν το πρώτο βήμα για τηλεοπτική άδεια και εκτος απροόπτου φαίνεται πως θα φτάσουν έως το τέρμα. Όπως καταλαβαίνετε, η μεταξύ τους κόντρα δεν περιορίζεται πλέον μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά μεγαλώνει σε επίπεδο... πανελλαδικής εμβέλειας.

Ήδη κυκλοφορούν σενάρια και δημοσιεύματα για τηλεοπτικές "αρπαγές" από τον ΣΚΑΪ για το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, την ίδια στιγμή που ο σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου συνεχίζει τις αποκαλύψεις που αφορούν δικαστικές υποθέσεις στο ποδόσφαιρο.

Αν απόρησαν πολλοί για ποιο λόγο η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα για τη διαιτησία, να έχετε στην άκρη του μυαλού σας πως το "ντέρμπι αιωνίων" εφέτος θα πιάνει μεγαλύτερο φάσμα. Ο Γιάννης Αλαφούζος θα έχει έναν ισχυρό αντίπαλο (και) στο τηλεοπτικό στίβο, προσπαθώντας συνάμα να προχωρήσει την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου (όπως αυτός νομίζει) και να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό στο θρόνο του πρωταθλητή. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και η μάχη αναμένεται να είναι αδισώπητη.

ΥΓ: Θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον η στάση του Ιβάν Σαββίδη σε όλο αυτό. Μην ξεχνάμε ότι ήταν εκ των διεκδικητών τηλεοπτικής άδειας και βρίσκεται πλέον στους επιλαχόντες.

Σ.Κ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίθεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε Ολυμπιακό και διαιτησία
Αιχμηρή απάντηση Ολυμπιακού στην ανακοίνωση του Παναθηναϊκού!
"Τους δυσκολεύουν τα σχέδια ανατροπής του ισπανικού μοντέλου"
"Να μην μιλάει για νομιμότητα ο φοροφυγάς Αλαφούζος"

News 24/7

24MEDIA NETWORK