Δίλημμα με δύο ΑΜΑΞΑΡΕΣ για τον Χάμσικ!

Ο Μάρεκ Χάμσικ είναι λάτρης των ακριβών και γρήγορων αμαξιών και φρόντισε να το δείξει μέσω ενός εντυπωσιακού ποσταρίσματος που έκανε στη σελίδα του στο Instagram (PHOTOS)!

Slovakia's Marek Hamsik salutes fans at the end of the Euro 2016 round of 16 soccer match between Germany and Slovakia, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler)
Slovakia's Marek Hamsik salutes fans at the end of the Euro 2016 round of 16 soccer match between Germany and Slovakia, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve d'Ascq, near Lille, France, Sunday, June 26, 2016. (AP Photo/ Michel Spingler) AP PHOTO/ MICHEL SPINGLER

Κόκκινο ή μαύρο; Το ερώτημα αυτό μπορεί να παραπέμπει σε... ρουλέτα πριν κάποιος παίκτης αποφασίσει να δοκιμάσει εκεί την τύχη του για να κερδίσει χρήματα όμως χρησιμοποιήθηκε από τον Μάρεκ Χάμσικ για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο.

Ο αρχηγός της Νάπολι έχει την τύχη και την πολυτέλεια να διαθέτει στο γκαράζ του σπιτιού του δύο αμάξια τελευταίας τεχνολογίας και θέλησε μέσω μίας υπηρεσίας που διαθέτει πλέον το Instagram να διαπιστώσει ποιο από τα δύο αμάξια έχει μεγαλύτερη... πέραση.

Από τη μία η κόκκινη Ferrari 488 GTB που πιάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3 δευτερόλεπτα και μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 330 χλμ/ώρα και από την άλλη η μαύρη Lamborghini Huracan που πιάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και φτάνει μέγιστη ταχύτητα 325χλμ/ώρα.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ένα ιταλικό μέσο "θα θέλαμε όλοι να έχουμε τα διλήμματα του Χάμσικ"...

Δίλημμα με δύο ΑΜΑΞΑΡΕΣ για τον Χάμσικ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK