Ο Γιάννης έμεινε με το... κουδούνι στο χέρι

Το... πικάντικο ερωτικό δώρο της κοπέλας του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως έχασε τη... μαγεία του και ο Έλληνας άσος των Μπακς μοιράστηκε μέσω του twitter την απογοήτευση του (φωτογραφίες).

ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΣΕΡΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Τη μέρα των ερωτευμένων (15 Φεβρουαρίου) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε live chat από το κινητό του. Όχι, δεν έδωσε συμβουλές για το πως θα πετύχει μία σχέση, αλλά μοιράστηκε κάτι αρκετά... προσωπικό.

Το δώρο δηλαδή που του έκανε η καλή του. Και όταν λέμε δώρο, εννοούμε κάτι πολύ σπέσιαλ και με... νόημα. Συγκεκριμένα ένα κόκκινο κουδούνι, που γράφει " πάτησε με όταν θες... στοματικό έρωτα"!

Όπως καταλαβαίνετε έγινε ένας μικρός... χαμός τόσο στα σχόλια όσο και στο ίντερνετ, ενώ και η κοπέλα του Γιάννη άρχισε να φωνάζει στο βάθος!

Ο Γιάννης έμεινε με το... κουδούνι στο χέρι

Ένα μήνα αργότερα ο Έλληνας άσος πραγματοποίησε μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση με τους Μπακς, οδηγώντας τους στη νίκη με 122-117 κόντρα στους Χοκς του Ντόρσεϊ.

Όπως φαίνεται περίμενε κάποιο... δωράκι από την καλή του, που δεν ήρθε ποτέ! Μάλιστα το μοιράστηκε στο twitter και πάλι, λέγοντας αρχικά: "όταν η κοπέλα σου αγαπάει περισσότερο το netflix από εσένα", ενώ λίγο αργότερα πέταξε κι άλλη ατάκα:

"Δεν είναι η μέρα μου σήμερα", με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Ο Γιάννης έμεινε με το... κουδούνι στο χέρι
Ο Γιάννης έμεινε με το... κουδούνι στο χέρι

Γ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK