Η Νότιγχαμ πλέον δεν ψάχνει νίκες, αλλά γκολ!

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Νότιγχαμ Φόρεστ στην Τσάμπιονσιπ. Όχι μόνο δεν κερδίζει, αλλά πλέον δεν σκοράρει ούτε με... αίτηση. Το Σάββατο (14/4) ψάχνει ένα τέρμα κόντρα στην Ίπσουϊτς, για να μην ισοφαρίσει αρνητικό ρεκόρ!

Middlesbrough manager Aitor Karanka during their English League Cup soccer match berween Manchester United and Middlesbrough at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday Oct. 28, 2015. (AP Photo/Jon Super)
karanka AP IMAGES

Όσοι είχαν μία μικρή γνώση γύρω από τις προπονητικές ικανότητες του Αΐτορ Καράνκα το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν μόλις υπέγραψε στην Νότιγχαμ, ήταν πως η Φόρεστ ναι μεν θα βελτιωθεί αμυντικά, αλλά θα... υποφέρει και επιθετικά.

Λίγες εβδομάδες αργότερα το σενάριο επιβεβαιώθηκε. Η Φόρεστ παραμένει χωρίς νίκη εδώ και έξι σερί αγωνιστικές, ενώ σε αυτό το διάστημα δεν έχει πετύχει καν γκολ!

Αν μάλιστα συμβεί το ίδιο το Σάββατο κόντρα στην Ίπσουϊτς, τότε η ομάδα του Καράνκα θα ισοφαρίσει το ρεκόρ της σεζόν 2011-2012, όπου μετρούσε 7 αγώνες στην Τσάμπιονσιπ δίχως να σκοράρει.

Μέσα σε όλα το φάντασμα του υποβιβασμού δεν έχει φύγει οριστικά, με την Νότιγχαμ (46) να πλησιάζει... επικίνδυνα την Μπαρνσλεϊ (37) που έχει και ένα ματς λιγότερο. Τώρα όσον αφορά τους Έλληνες της ομάδας;

Ο Στέφανος Καπίνο είναι μονίμως στον πάγκο, ο Απόστολος Βέλλιος μεταξύ πάγκου και εξέδρας και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στην... εξέδρα!

ΤΟ... ΚΑΚΟ ΣΕΡΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ

Νόριτς Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Νότιγχαμ Φόρεστ - Ντέρμπι Κάουντι 0-0

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ Φόρεστ 0-0

Μίλγουολ - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Μίντλεσμπρο - Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0

Νότιγχαμ Φόρεστ - Μπρέντφορντ 0-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK