Έσπασε την... κατάρα ο Μιραλάς

Σαν σήμερα 11/3 ο Κέβιν Μιραλάς θα συμπλήρωνε ακριβώς ένα χρόνο δίχως γκολ. Ο Ολυμπιακός όμως κέρδισε πέναλτι, ο Βέλγος δεν άφησε τον Ανσαριφάρντ να το εκτελέσει και... έσπασε την αρνητική παράδοση.

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
mirallas EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έκανε... πάρτι στα Χανιά κόντρα στον... πεσμένο Πλατανιά, αφού στο 24ο λεπτό προηγούνταν ήδη 2-0 με τέρματα των Ρομαό και Μάριν. Δέκα λεπτά αργότερα όμως, οι "ερυθρόλευκοι" κέρδισαν πέναλτι με τον Κέβιν Μιραλάς (το έκανε ο Μαλσά).

Αμέσως ο Βέλγος επιθετικός πήρε τη μπάλα στα χέρια και κατευθύνθηκε προς την άσπρη βούλα. Προτού φτάσει, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ πήγε κοντά του και έκανε κίνηση να του την πάρει, αφού αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που τα εκτελεί.

Τελικά ο Μιραλάς το πήρε πάνω του και έγραψε το 3-0, με τον Ανσαριφάρντ μάλιστα να του δίνει το χέρι. και υπήρχε... συγκεκριμένος λόγος!

Βλέπετε, το τελευταίο επίσημο γκολ του 31χρονου επιθετικού μπήκε πριν ακριβώς από ένα χρόνο. Ήταν 11/3/2017 και η αναμέτρηση Έβερτον - Γουέστ Μπρομ, όταν ο Μιραλάς άνοιξε το σκορ στο 39ο λεπτό.

Από τότε ακολούθησε... ξηρασία 34 αγώνων με Έβερτον και Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις, για να σκοράρει τελικά στον 35.

News 24/7

24MEDIA NETWORK