Ο διακαής πόθος του Μαρτίνς έχει "πληγώσει" τον Παναθηναϊκό δυο φορές

Ο Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να έχει θέσει ως προτεραιότητα -για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης του Ολυμπιακού- τον Κλέμπερ της Εστορίλ. Πώς συνδέεται ο Βραζιλιάνος άσος με τον Παναθηναϊκό και ποια χρονιά τον "πλήγωσε" με τα γκολ που πέτυχε;

Ο διακαής πόθος του Μαρτίνς έχει "πληγώσει" τον Παναθηναϊκό δυο φορές
EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός έχει βγει στην αγορά και ψάχνει να βρει ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν στο νέο ρόστερ αυτό το... κάτι παραπάνω που έλειπε από το περυσινό.

Όπως έγινε γνωστό, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Πέδρο Μαρτίνς έχει στα "ραντάρ" του δύο περιπτώσεις παικτών για την επιθετική γραμμή, τους οποίους γνωρίζει καλά από την θητεία τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τους Ντέιβερσον της Παλμέϊρας και Κλέμπερ Λαουμπέ Πινέιρο της Εστορίλ, με τον οποίο ο κόουτς των Πειραιωτών είχε συνεργαστεί το 2011 στη Μαρίτιμο και έχει την καλύτερη άποψη γι' αυτόν.

Το όνομα του Κλέμπερ ίσως να φέρνει δυσάρεστες αναμνήσεις στους φίλους του Παναθηναϊκού, καθώς τον είχαν βρει απέναντι τους το 2014 στην φάση των ομίλων του Europa League, όταν και αναμετρήθηκαν με τον "εφιάλτη" Εστορίλ.

Στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο "Στάδιο Αντόνιο Κοΐμπρα ντα Μότα", ο 28χρονος επιθετικός, που μετράει δύο συμμετοχές με τη "σελεσάο", πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή και έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Σεμπά βρήκε δίχτυα στο 61ο λεπτό, γράφοντας με κοντινή προβολή το τελικό 2-0.

Στην Αθήνα, ο... διακαής πόθος του Μαρτίνς συνέχισε από εκεί που είχε μείνει, καθώς "πλήγωσε" και πάλι το "τριφύλλι" ισοφαρίζοντας στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης το γκολ του Νίκου Καρέλη γράφοντας πάλι ως αλλαγή το τελικό 1-1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK